Νέα από Κόσμο

Νέο κάζο για την Ίντερ

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η Ίντερ καθώς για δεύτερο σερί ματς γνώρισε την ήττα, από την Σασουόλο αυτή τη φορά με 1-0, ενώ συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη.

Οι “νερατζούρι” βρίσκονται σε πολύ άσχημο φεγγάρι καθώς μετά την ήττα σοκ από την Ουντινέζε την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκαν εκ νέου από την Σασουόλο στο Μαπέι Stadium.

To γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Φαλτσινέλι στο 34′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πολιτάνο. Η Ίντερ μετά την ψυχρολουσία του εις βάρους της 1-0 προσπάθησε να αντιδράσει και βγήκε μπροστά, χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς ήρθε στο 48′ όταν ο διαιτητής υπέδειξε υπέρ της πέναλτι σε χέρι του Ατσέρμπι. Ο Μάουρο Ικάρντι ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Κονσίλι τον νίκησε διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο χρόνος στην κλεψύδρα άρχισε να μειώνεται και οι “νερατζούρι” βγήκαν μαζικά μπροστά μήπως και σώσουν έστω το βαθμό. Αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό καθώς  τόσο λόγω της αστοχίας όσο και εξαιτίας της αυταπάρνησης των γηπεδούχων που πάλεψαν και εντέλει κατόρθωσαν να αποσπάσουν το πολύτιμο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button