Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τσέναμο: «Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα εχέγγυα να χτίσει μια αυτοκρατορία»

Ο βετεράνος τερματοφύλακας Λουίτζι Τσέναμο, μίλησε για την φετινή επιτυχία του ΠΑΟΚ αλλά και για την «μάχη» ανάμεσα σε Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 Για το νταμπλ του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν:

«Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα εχέγγυα για να χτίσει μια αυτοκρατορία στον ελληνικό χώρο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, όμως ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και έχει βαριά φανέλα. Είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα να μην κατακτά η ίδια ομάδα το πρωτάθλημα. Του χρόνου θα είναι όλα ανοιχτά. Αυτό που συμβαίνει είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχω την αίσθηση ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα παιχτεί μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού».

 Για το δίδυμο Πασχαλάκη- Ζίβκοβιτς αλλά και την παρουσία Μελίσσα:

«Ετσι όπως το ακούω μου φαίνεται ότι είναι μια εξαιρετική τριάδα. Δε χρειάζεται να μιλήσω για τον Αλεξανδρο, οι αριθμοί τα λένε, μέσα από τη σκληρή δουλειά έχει καταφέρει πολλά. Ο Ζίβκοβιτς χωρίς να χάσει παιχνίδια στην Ξάνθη δείχνοει πόσο αξιόπιστος είναι και πόσα λίγα λάθη κάνει. Σε περίπτωση που έρθει και ο Μελίσσαςμ η τριπλέτα θα καλύπτει πλήρως τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη σεζόν. Θεωρώ ότι ο Πασχαλάκης είναι ένα κλικ πάνω από τον Ζίφκοβιτς, που είναι ένα εξαιρετικό μπακ-απ σε μια απαιτητική σεζόν όπως θα είναι η επόμενη».

Για το ότι δεν έπαιξε σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και τη σεζόν με τον Παναιτωλικό:

«Δεν είχα την τύχη να παίξω σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι ήμουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Ίσως να γίνει κάποια στιγμή από άλλο πόστο, από αυτό του προπονητή τερματοφυλάκων. Εφυγα από τον Παναιτωλικό μαζί με το τιμ του κ. Δέλλα, αυτή είναι η μοίρα η δικιά μας. Είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση. Υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσω τον κ. Δέλλα ή να πάω κάπου μόνος μου. Ήταν η καλύτερη σεζόν του Παναιτωλικού στη Super League. Η ομάδα κατάφερε να σωθεί νωρίς και το μεγαλύτερο επίτευμα το έκανε βάζοντας και 2-3 νεαρούς να παίξουν. Είχε πολλά θετικά η φετινή σεζόν. Δε θα ήθελα να πω γιατί αποχώρησε ο κ. Δέλλας, είναι ένα κομμάτι που δε θα ήθελα να το αγγίξω. Ήμασταν σε ανταγωνιστική τροχιά για την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά ο Αρης ενισχύθηκε πολύ την περίοδο του Ιανουαρίου και αυτή ήταν καταλυτική και εκεί ξεκαθάρισε το θέμα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button