Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέταξε για την Ολλανδία ο Αρης με 23 ποδοσφαιριστές

Αναχώρησε για την Ολλανδία μέσω Ντύσελντορφ, η αποστολή του Αρη, προκειμένου να κάνει εκεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της και να δώσει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια ως τις 5 Αυγούστου.

Την αποστολή συγκροτούν 23 ποδοσφαιριστές, εκτός του τεχνικού επιτελείου και του προσωπικού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Άρη, ο ποδοσφαιριστής Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε για το αρχικό στάδιο η προετοιμασίας ως τώρα και για τη συνέχεια. Είπε συγκεκριμένα:

«Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην ομάδα. Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας πήγε πάρα πολύ καλά, δουλέψαμε περισσότερο σε αερόβια κατάσταση. Μπήκαν οι πρώτες βάσεις, συνεχίζουμε τώρα με τα φιλικά. Είναι η ώρα του μονταρίσματος, εκεί όπου θα δουλέψουμε περισσότερο σε θέματα τακτικής. Υπάρχει κούραση με τα τρεξίματα, είναι λογικό αυτό.

Το μόνο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και να χτίσουμε γερές βάσεις ώστε να ξεκινήσουμε δυνατά το πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί καινούριοι παίκτες, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Θεωρώ πως έχει γίνει μια καλή αρχή και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα».

Το πρώτο φιλικό της ομάδας, που θα γίνει επί βελγικού εδάφους, είναι προγραμματισμένο για αύριο  Παρασκευή (27/07) με αντίπαλο την KFCO Beerschot Wilrijk στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αμβέρσας, στο πλαίσιο του 2ου «Memorial Marc Steenackers».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button