Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έκλεψε» στο τέλος τον βαθμό ο ΑΟ Γλύφας! (φωτορεπορτάζ + βίντεο)

Μέχρι το 73΄ο ΑΣ Λιανοκλαδίου βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 επί του ΑΟ Γλύφας στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας. Τι έγινε μετά όμως; #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΑΣΛιανοκλαδίου #ΑΟΓλύφας #φωτορεπορτάζ #βίντεο #LamiaSports

Μέχρι το 73΄ο ΑΣ Λιανοκλαδίου βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 επί του ΑΟ Γλύφας στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας. Τι έγινε μετά όμως;

Με δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό, ο ΑΟ Γλύφας κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του ΑΣ Λιανοκλαδίου.

Οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, αναμετρήθηκαν στο γήπεδο των Μεξιατών και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 σκορ.

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν μόλις στο 7΄να πάρουν κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλύβας. Το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το Λιανοκλάδι μπήκε από την αρχή για να «κλειδώσει» τη νίκη και το τρίποντο. Στο 56΄ ο Άντι Μέτα, με ωραίο φαλτσαριστό σουτ από την αριστερή πλευρά, κέρδισε τον Λαθούρη και έκανε το 2-0.

Το προβάδισμα αυτό, έριξε κάπως τον ρυθμό των γηπεδούχων κάτι που ο ΑΟ Γλύφας δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο.

Μέσα σε ένα λεπτό, στο 72΄και στο 73΄η φιλοξενούμενη ομάδα σκόραρε και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα φαινομενικά «χαμένο» παιχνίδι.

Ο Τσιλαφάκης, μείωσε το σκορ στο 72΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Σα να μην έφτανε αυτό, ένα λεπτό αργότερα, ο Γαλανός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Λιανοκλαδίου και με πλασέ κέρδισε τον Κωνσταντίνου και έγραψε το τελικό 2-2.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο Πέπερας, έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει το τρίτο και νικητήριο τέρμα της ομάδας του, όμως η κεφαλιά που έπιασε πέρασε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι της Γλύφας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ήταν οι εξής:

ΑΣ Λιανοκλαδίου (Δ. Καρακούσης): Κωνσταντίνου, Μπαρμπούνης, Μέτα Άντι, Κιτσογιαννίδης, Δάμπασης, Γιαννόπουλος Σ-Α., Θεοδώρου, Ρούσας Ι., Παπαλέξης, Καλύβας, Ρούσκας Γ.

Έπαιξαν επίσης: Πέπερας (67΄), Οικονομίδης (80΄), Φράγκος (83΄)

ΑΟ Γλύφας (Β. Κρέτσης): Λαθούρης, Τριαντόπουλος, Καραγεώργος, Τσέλιος, Παπακωνσταντίνου Γ., Παπακωνσταντίνου Α., Μπεσλεμές, Κολόκας, Τσιλαφάκης, Κουμπούρας, Γαλανός

Έπαιξαν επίσης:  Μπισμπιγιάννης (72΄), Αναστασόπουλος (84΄), Παπακωνσταντίνου Θ. (86΄)

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του LamiaSports:

Το πέναλτι του Καλύβα για το 1-0:

Το 2-1 του Τσιλαφάκη:

Διαβάστε επίσης

Back to top button