FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΛ: Το φιλικό μιας μεγάλης επιστροφής!

Μία μεγάλη επιστροφή «κρύβει» το φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/7 στο ΔΑΚ Λαμίας, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Λαμία.

Μετά το ισόπαλο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό της το οποίο θα γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας αυτή την φορά και με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Το φιλικό αυτό, εκτός από την γειτονική κόντρα που επικρατεί ανάμεσα στις δύο ομάδες στα πλαίσια βέβαια του λογικού, «κρύβει» και μία μεγάλη επιστροφή…

Αυτή δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα ή αλλιώς Πίτι στο ΔΑΚ Λαμίας, εκεί που πέρυσι μεγαλούργησε και βοήθησε τον ΠΑΣ να παραμείνει στην SuperLeague.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΛ, η οποία εκμεταλλεύτηκε απραξία των ανθρώπων της Λαμίας και ανέβασε τον Πίτι στην Θεσσαλία.

Όμως, όπως έδειξε και ο ίδιος η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και ο κόσμος της θα του μείνουν χαραγμένοι βαθιά στην ποδοσφαιρική του καρδιά και η επιστροφή του ως αντίπαλος το Σάββατο θα έχει και μία δόση συγκίνησης.

photo credits: reporter images

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button