FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χειμερινές μεταγραφές: Οι (παλιές) κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Γυρίζουμε πίσω στο χρόνο και θυμόμαστε τις χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία. Από τον Ανρί Καμαρά και τον Νεμάνια Ομπράντοβιτς στον Γιώργος Κυριακόπουλο και τον Μπαλού.

Μιας και ρεπορτάζ για τον ΠΑΣ Λαμία δεν υπάρχει, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, θα κάνουμε αναδρομές στο παρελθόν με πρωταγωνιστές τις μεταγραφές των «κυανόλευκων».

Αυτή την φορά, θα θυμηθούμε τις χειμερινές μεταγραφές της Λαμίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θα ταξιδέψουμε δηλαδή και στις χρονιές όπου η ομάδα της Φθιώτιδας αγωνιζόταν στη Football League.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν: (η σειρά είναι τυχαία)

Γιάννης Σωτηράκος

Γιάννης Σωτηράκος, σέντερ μπακ, έπαιξε στη Λαμία μόλις 1 φορά και ήρθε στην ομάδα στις 28 Ιανουαρίου του 2015. Τώρα αγωνίζεται στη Παναχαϊκή.

 

Ηλίας Κακάρας

Ηλίας Κακάρας, αμυντικό χαφ, έπαιξε 8 φορές με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, ενώ ήρθε στην ομάδα την πρώτη φορά την 1 Ιανουαρίου του 2005, έπειτα ξαναφόρεσε τη φανέλα της ομάδας τον Ιούλιο του 2007 ενώ στις 2 Φεβρουαρίου του 2015 ήρθε ξανά στη Λαμία για τρίτη φορά. Τώρα αγωνίζεται στον Κεραυνό Κερατέας.

 

Γκιγιέρμο Πέρεζ Μορένο

Γκιγιέρμο Πέρεζ Μορένο, μέσος, ήρθε στον ΠΑΣ στις 16 Ιανουαρίου του 2015 και έπαιξε σε 12 παιχνίδια, έχοντας μόλις 1 ασίστ. Tώρα παίζει στη Λέτσο της Ιταλίας.

 

Γεώργιος Νικλητσιώτης

Γιώργος Νικλητσιώτης, αριστερός εξτρέμ, ήρθε στην ομάδα στις 30 Ιανουαρίου του 2015 από τη Νίκη Βόλου. Αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια με τη Λαμία ενώ τώρα αγωνίζεται στον Αήττητο Σπάτων.

 

Nεμάνια Ομπράντοβιτς

Νεμάνια Ομπράντοβιτς, Σέρβος σέντερ φορ, ήρθε στη Λαμία από την Κέρκυρα στις 17 Ιανουαρίου του 2015. Έπαιξε σε μόλις 4 ματς και έπειτα αποχώρησε. Πλέν παίζει στη Σπαρτά, ομάδα της χώρας του.

 

Ανρί Καμαρά

‘Ενα όνομα, μία ιστορία. Ανρί Καμαρά, σέντερ φορ και εξτρέμ από τη Σενεγάλη με συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήρθε στη Λαμία στις 2 Φεβρουαρίου του 2015 και τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου αποχώρησε. Με τον ΠΑΣ έπαιξε 9 φορές, βάζοντας 1 γκολ ενώ μοίρασε άλλο 1.

 

Νικόλας Γιαννιτσάνης

Νίκος Γιαννιτσάνης, σέντερ φορ, ήρθε από τον Παναθηναϊκό στις 15 Ιανουαρίου του 2015 και αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια.

Πλέον αγωνίζεται στην γερμανική Μέουζελβιτζ.

 

Γιώργος Τσάμης

Γιώργος Τσάμης, τερματοφύλακας από τη Λαμία, ήρθε στις 30 Ιανουαρίου στην ομάδα για να μην παίξει σε κανένα παιχνίδι, τουλάχιστον επίσημο. Πλέον παίζει στον Διαγόρα Ρόδου.

 

Δημήτρης Κόμνος

Δημήτρης Κόμνος, αριστερός μπακ, ήρθε στις 17 Ιανουαρίου στον ΠΑΣ από τον Πανιώνιο για να παίξει σε 5 παιχνίδια. Πλέον αγωνίζεται στη γερμανική Πλάουεν.

 

Βαγγέλης Αναστασόπουλος

Βαγγέλης Αναστασόπουλος, αμυντικός χαφ, ο οποίος ήρθε στη Λαμία στις 26 Ιανουαρίου του 2015 από τη Νίκη Βόλου. Στην ομάδα έπαιξε μόλις 2 φορές έχοντας 1 ασίστ.

 

Στέλιος Ποζατζίδης

Στέλιος Ποζατζίδης, αριστερός μπακ από τη Θεσσαλονίκη. Ήρθε στη Λαμία στις 24 Ιανουαρίου του 2017 από την Καλλονή. Με τον ΠΑΣ αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια.

 

Αντρέ Ρότσα

Αντρέ Ρότσα, Βραζιλιάνος μέσος από το Σάο Πάολο, ο οποίος ήρθε στη Λαμία την 1 Ιανουαρίου του 2017. Με την ομάδα της πόλης μας αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

 

Λευτέρης Ματσούκας

Λευτέρης Ματσούκας, δεξιός εξτρέμ, ο οποίος ήρθε στη Λαμία στις 27 Ιανουαρίου του 2017 από τον Αχαρναϊκό. Στον ΠΑΣ έπαιξε σε 17 παιχνίδια, με 4 γκολ.

 

Νεμάνια Κόβιτς

Νεμάνι Κόβιτς, Σέρβος σέντερ φορ, ο οποίος ήρθε στην ομάδα του ΠΑΣ στις 10 Φεβρουαρίου του 2017 από την Μίνσκ. Στη Λαμία έπαιξε σε 3 παιχνίδια έχοντας μόλις 1 γκολ.

 

Δημήτρης Φερφελής

Ο Δημήτρης Φερφελής, σέντερ φορ, γεννημένος στη Γερμανία, ο οποίος ήρθε στη Λαμία την 1 Ιανουαρίου του 2017 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έπαιξε στην ομάδα σε 10 ματς,  βάζοντας και 1 γκολ. Tώρα αγωνίζεται στη Βορμάτια Γουόρμς.

 

Βαγγέλης Πίτκας

Βαγγέλης Πίτκας, τερματοφύλακας από τις Σέρρες, ο οποίος ήρθε στην ομάδα της Φθιώτιδας την 1 Ιανουαρίου του 2016 από τον Παναιγειάλιο. Με τη Λαμία έπαιξε σε 47 παιχνίδια σε Football League και SuperLeague.

 

Λευτέρης Γιαλούσης

Λευτέρης Γιαλούσης, Κρητικός σέντερ μπακ, ο οποίος φόρεσε τα «κυανόλευκα» στις 11 Φεβρουαρίου του 2016, ερχόμενος από τον Εργοτέλη. Με τον ΠΑΣ έπαιξε σε 13 ματς, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

 

Ιορδάνης Παπαργυρίου

Ιορδάνης Παπαργυρίου, αριστερός μπακ, ο οποίος φοράει ακόμη τα κυανόλευκα ενώ ήρθε στην ομάδα μας την 1 Ιανουαρίου του 2016. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 37 παιχνίδια.

 

Γιώργος Κυριακόπουλος

Γιώργος Κυριακόπουλος, αριστερός μπακ από την Πάτρα ο οποίος ήρθε δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στη Λαμία στις 21 Ιανουαρίου του 2016 για να παίξει σε 13 και να μοιράσει ένα γκολ.

 

Γιώργος Ντάσιος

Γιώργος Ντάσιος, σέντερ μπακ από τα Ιωάννινα, ο οποίος στις 29 Ιανουαρίου του 2016 άφησε τον Ολυμπιακό Βόλου για να παίξει σε 13 παιχνίδι φορώντας τα κυανόλευκα.

 

Φάμπιο Βιέιρα Αμάρο ή αλλιώς Μπαλού

Μπαλού, βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, ο οποίος στις 4 Ιανουαρίου ήρθε στη Λαμία από τον Πανσερραϊκό για να παίξει σε 14 παιχνίδια και να προλάβει να μοιράσει και 1 γκολ.

 

Σάββας Σιατραβάνης

Σάββας Σιατραβάνης, Λαρισαίος εξτρέμ ο οποίος την 1 Ιανουαρίου του 2016 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία για 18 παιχνίδια, έχοντας 5 γκολ και 3 ασίστ.

 

Κρίστιαν Μίλιεβιτς Σαχπεκίδης

Κρίσταν Μίλιεβιτς, δεξιός εξτρέμ από τη Σερβία, ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αλλά την 1 Ιανουαρίου του 2016 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, παίζοντας σε 12 ματς έχοντας 2 γκολ.

 

Νικομανώλης Νύκταρης

Νικομανώλης Νύκταρης, δεξιός εξτρέμ από την Κρήτη, οποίος ήρθε στη Λαμία στις 11 Φεβρουαρίου του 2016, χωρίς να αγωνιστεί σε επίσημο ματς.

Τι έκανες ΠΑΣ Λαμία… πέρυσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button