Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ισπανική υπόθεση η νίκη της Τσέλσι (vids)

Με δύο γκολ του Μοράτα κι ένα του Πέδρο,  Τσέλσι κέρδισε με 3-1 την Πάλας και παραμένει στο κόλπο του τίτλου.

PREMIER LEAGUE-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 3-1

Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι κέρδισε με 3-1 την Πάλας και πλέον βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με τη Λίβερπουλ.

Στο 8’ ο Χένεσεϊ έδιωξε μετά από σουτ του Μπάρκλεϊ και κόντρα στον Τόμκινς ενώ στο 20’ το σουτ του Μάγιερ πέρασε ψηλά έξω. Και στο 32’ στην πρώτη καλή φάση της Τσέλσι, ο Μοράτα εκμεταλλεύτηκε της κόντρες, γύρισε από κοντά και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 39’ η κεφαλιά του Μοράτα πέρασε λίγο έξω.

Η Πάλας μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό, ο Τάουνσεντ άλλαξε όμορφα με τον ΜακΆρθουρ, βρέθηκε στην περιοχή και με όμορφο διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 63’ ο Λουίζ από το πέναλτι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χένεσεϊ και  στο 65’ ο Αζάρ που είχε μόλις μπει στο ματς, εκτέλεσε το φάουλ και ο Μοράτα από κοντά έκανε το 2-1. Και μάλιστα στο 70’ ο Αλόνσο σέντραρε συρτά από αριστερά και ο Πέδρο με σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 3-1. Στο 90+3′ το σουτ του Τάουνσεντ κόντραρε και πέρασε έξω και στο 90+3′ ο Μοράτα έφυγε μόνος με τον Χένεσεϊ, προσπάθησε με λόμπα να νικήσει τον Χένεσεϊ, αλλά ο κίπερ της Πάλας έμεινε όρθιος και μπλόκαρε.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αλόνσο, Λουίζ, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο (80’ Σεσκ Φάμπρεγας), Μπάρκλεϊ (64’ Κόβασιτς), Πέδρο, Μοράτα, Γουίλιαν (64’ Αζάρ)

ΠΑΛΑΣ: Χένεσεϊ, Γουάν Μπισακά, Φαν Άανχολτ, Τόμκινς, Σακό, Μιλιβόγιεβιτς, Τάουνσεντ, ΜακΆρθουρ (80’ Σλουπ), Κουγιατέ, Μέγερ (71’ Αγιού), Ζάχα

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button