ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με απουσίες συνεχίζει την προετοιμασία της η Λαμία! (pics)

Με τις γνωστές απουσίες συνεχίζει ο ΠΑΣ Λαμία την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο, το Σάββατο 3 Απριλίου.

Με τις γνωστές απουσίες συνεχίζει ο ΠΑΣ Λαμία την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο, το Σάββατο 3 Απριλίου.

Φτάνει προς την κορύφωσή της η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 και των play out.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει αρχίσει εδώ και μερικές ημέρες να προετοιμάζεται για τον εντός έδρας δύσκολο αγώνα αλλά και κρίσιμο συνάμα με τους Βολιώτες και δυστυχώς οι απουσίες δεν λείπουν.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε για ακόμη μία φορά τους Μπατσάνα Αραμπούλι, Ταϊρόν, Ανταμά Μπα και Πίτι να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε σήμερα και ο Έλμαρ Μπίαρνασον, του οποίου όμως η συμμετοχή τουλάχιστον στην αποστολή της ομάδας θεωρείται δεδομένη. Πρόγραμμα αποκατάστασης έκανε και ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας, Νίκος Τρόπουλος.

Εκτός παραμένει ο Ανέστης Βλαχομήτρος ο οποίος προέρχεται από επέμβαση στο γόνατο αλλά και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Ο διεθνής Αρμένιος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο Ερεβάν όπου και συμμετέχει στην προετοιμασία της εθνικής του εν μέσω των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές τώρα, συνέχισαν κανονικά την προετοιμασία τους και το βάρος δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία της μπάλας και στις συνεργασίες. Έπειτα ακολούθησε ένα μίνι δίτερμα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button