Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Εύκολα στη Γένοβα η Ρόμα!

Μεγάλη νίκη για τη Ρόμα που έφυγε με το 1-3 από το «Luigi Ferraris» απέναντι στη Τζένοα και έπιασε τετράδα περιμένοντας όμως την Αταλάντα που παίζει αύριο.

SERIE A – 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΖΕΝΟΑ – ΡΟΜΑ: 1-3

Γήπεδο: Luigi Ferraris

Μεγάλη νίκη για τη Ρόμα που έφυγε με το 1-3 από το «Luigi Ferraris» απέναντι στη Τζένοα και έπιασε τετράδα περιμένοντας όμως την Αταλάντα που παίζει αύριο. Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα ήταν πολύ ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να έχει τελειώσει το παιχνίδι ωστόσο δέχθηκε τη μείωση στο 45′. Στο δεύτερο μέρος αν και η Τζένοα προσπάθησε να πάρει μέτρα, οι Ρωμαίο δεν αγχώθηκαν, είχαν τον έλεγχο και με τον Έντιν Τζέκο καθάρισαν τη νίκη.

Η Ρόμα άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 6′ με τον Κλάιφερτ να βγάζει σέντρα για τον Ουντέρ που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έκανε το 0-1. Στο 15′ νέα καλή στιγμή για τους «τζαλορόσι» με τον Σπινατσόλα να γυρίζει για τον Τζέκο που πήρε την κεφαλιά αλλά ο Περίν απέκρουσε, όπως και στο 30′ σε ωραία ενέργεια και σουτ του Ουντέρ. Στο 34′ η Τζένοα είχε καλή στιγμή με τον Κασάτα να γυρίζει για τον Πάντεφ που σούταρε αλλά ο Πάου Λόπεθ απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα είχε και η Ρόμα καλή στιγμή με κεφαλιά του Τζέκο, μετά από κόρνερ του Πελεγκρίνι, που πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 44′ οι Ρωμαίο βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Σπινατσόλα να κάνει ωραία ενέργεια και γύρισμα και τον Μπιράκι να βάζει ”άτσαλα” το πόδι του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2. Αμέσως μετά τη σέντρα, η Τζένοα μείωσε με τον Σένε να γεμίζει για τον Πάντεφ που πρόλαβε την έξοδο του Πάου Λόπεθ και έκανε το 1-2.

Η Τζένοα είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 57′ με κεφαλιά του Γκολντανίγκα που απέκρουσε ο Πάου Λόπεθ, όπως και τέσσερα λεπτά αργότερα σε σουτ του Μπαρέκα. Στο 63′ η Ρόμα είχε καλή στιγμή με τον Βερετού να κάνει ωραία ενέργεια και σουτ του απέκρουσε ο Περίν. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπαρέκα γύρισε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή ρων Ρωμαίων αλλά ο Σαράμπια για λίγο δεν έφτασε την μπάλα. Στο 75′ οι «τζαλορόσι» τελείωσαν το παιχνίδι με τον Πελεγκρίνι να εκμεταλλεύεται το κακό διώξιμο του Περίν και να περνά για τον Τζέκο που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μπιράκι, Ρομέρο, Γκολντανίγκα, Κασάτα (70′ Φαβίλι), Σένε, Στουράρο, Μπαρέκα, Πάντεφ, Σανάμπρια (87′ Αγουδέλο)

ΡΟΜΑ: Πάου Λόπεθ, Σπινατσόλα, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Σαντόν, Ντιαβαρά, Βερετού (73′ Κριστάντε), Ουντέρ (88′ Μπρούνο Πέρες), Πελεγκρίνι, Κλάιφερτ, Τζέκο

Διαβάστε επίσης

Back to top button