Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αγγελίνας: «Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας, στάθηκε στις καλύτερες επιλογές που θα έπρεπε να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να έχουν πετύχει κάποιο γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σίγουρα οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να παίξεις ποδόσφαιρο, ειδικά έτσι όπως εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε αυτόν τον καιρό.

Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί καμία δικαιολογία, εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις καιρικές συνθήκες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Δεν είπαμε κάτι το ιδιαίτερο στα παιδιά. Προσπαθήσαμε αρκετά στο β’ ημίχρονο.

Μπορεί όντως να καθυστερήσαμε λίγο να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού, λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά κάναμε αρκετές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο. Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Όχι μόνο για να ισοφαρίσουμε, αλλά ακόμα και για να κερδίσουμε.

Άρα θεωρώ ότι αργήσαμε λίγο να προσεγγίσουμε το παιχνίδι, όπως έπρεπε. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε αυτοί που πρέπει για να έρθει η πρόκριση».

Για την επιστροφή του Αντονί Μουνιέ: «Σίγουρα κάθε λεπτό συμμετοχής κάνει καλό στον Αντονί, όπως και σε άλλα παιδιά που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στη συνέχεια»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button