FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «τέρας» του ΠΑΣ Λαμία τη «μάτωσε» τη φανέλα!(pic)

Αντέχει το ξύλο και το έχει αποδείξει σε αρκετούς αγώνες, ο σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Χερόνιμο Μπαράλες.

Στη χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, ο Χερόνιμο Μπαράλες έδωσε τη λύση στην ομάδα του ευστοχόντας στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε, γράφοντας το τελικό 1-0.

Ο Αργεντινός και στο χθεσινό παιχνίδι «πάλεψε» σκληρά με τα αντίπαλα στόπερ και όπως συμβαίνει στις περισσότερες αναμετρήσεις… βγαίνει νικητής.

Από την όψη και μόνο, καταλαβαίνει όταν τον βλέπεις πως πρόκειται για ένα πραγματικό «τέρας». Πολύ δυνατός, ψηλός και με αποφασιστηστικότητα ο Λατίνος φορ είναι ο άρχοντας στον αέρα, κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες.

Εχθές, είχε ένα άτυχο περιστατικό με τον συμπαίκτη του Ντάνι Μπεχαράνο. Αμφότεροι πήδηξαν για μία κεφαλιά με αποτέλεσμα να χτυπήσουν στο κεφάλι. Αυτός που εν τέλει «σκίστηκε» στο κεφάλι ήταν ο Μπαράλες, με τους γιατρούς της ομάδας να τον βγάζουν αμέσως εκτός, καθώς τα αίματα είχαν κρύψει το πρόσωπό του.

Αλλά, μόλις του βάλανε τα απαραίτητα στην πληγή του, ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας όχι μόνο επέστρεψε στον αγώνα αλλά συνέχισε να δίνει τις μάχες του στον αέρα και στο χορτάρι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button