Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

Κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας… για την 4η νίκη!

Tο pregame του αγώνα Έσπερος Λαμίας – Φαίακας Κέρκυρας για τη Β΄Εθνική ανδρών στο μπάσκετ… με τα μάτια του «Esperos Lamias BC fun club».

Διαβάστε το report:

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ και ώρα 14:00 μμ  διεξάγεται το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, για το έτος 2019  μεταξύ της ομάδας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ και της ομάδας του ΦΑΙΑΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ,για το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό,για την συνέχεια του αγωνιστικού μαραθωνίου.

Η ομάδα της ΚΕΡΚΥΡΑΣ είναι από τις ομάδες της κατηγορίας που από την αρχή στόχευσε την άνοδο,διαθέτει στο ρόστερ αθλητές με εμπειρία σε Α2 και Β’ Εθνική  και έρχεται στη Λαμία με μοναδικό στόχο την νίκη.

Εμείς ως ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ , έχοντας ως οδηγό τις τελευταίες θετικές  εμφανίσεις μας,που μας οδήγησαν σε τρείς συνεχόμενες νίκες, ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε ,επί πλέον βελτίωση στην αγωνιστική μας απόδοση, ώστε να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία.

Τίποτα δεν μας χαρίζεται και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα που θα μας λείψει  ο Τεπετίδης, πρέπει να κινηθούμε έξυπνα και με μεγάλη αγωνιστική συγκέντρωση  όλων των αθλητών μας.

Η ομάδα μας, παίχτες και προπονητές, έχοντας πλήρη συνείδηση της δυσκολίας κάθε παιχνιδιού, χρειάζονται την παρουσία των φιλάθλων μας,που με το διαρκές χειροκρότημά τους, να μας ωθήσουν σε μία ακόμη καλή εμφάνιση.

ΚΑΛΟΥΜΕ, όλους τους φιλάθλους της Λαμίας, να στηρίξουν την ομάδα μας και  με την παρουσία τους να δώσουν την επί πλέον ενέργεια που χρειάζεται η ομάδα,για να φθάσει στον στόχο της καθιέρωσης στη Β’ Εθνική κατηγορία.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ όλους, την Κυριακή και ώρα 14:00 μμ ,13 Ιανουαρίου, στο ζεστό  κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας, (σε αντίθεση  του σγωνα της προηγουμένης αγωνιστικής,στο αρνητικής θερμοκρασίας στο  κλειστό  Στρατωνίου).

Esperos lamias bc fan club

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button