FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου!(vids)

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία έδωσε το παρών στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου βρέθηκε σήμερα στις 20:30 στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας, όπου και παρακολούθησε τη διαδικασία εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, ευχαρίστησε την παλιά διοίκηση του Ερασιτέχνη και τόνισε πως ο ΠΑΣ Λαμία 1964 και η ΠΑΕ πρέπει να είναι μαζί ενωμένοι για να στηριχθεί η ομάδα.

Επίσης, ο κύριος Πανουργιάς σε δηλώσεις του μετά στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε πως θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος της Λαμίας πως αν δεν στηριχθεί η ομάδα και αν δεν καταφέρει να βγάζει τα χρήματά της μόνη της, τότε δεν θα καταφέρουμε τίποτα.

Από την άλλη στάθηκε ιδαίτερα αισιόδοξος για τα έργα που γίνονται στο ΔΑΚ Λαμίας και πιστεύει πως ο Δήμος Λαμιεών και ο Δήμαρχος θα κρατήσουν τον λόγο τους και θα παραδώσου το γήπεδο την ημερομηνία που έχει οριστεί.

Τέλος, έκανε λόγο και για τα διαρκείας της ομάδας και δήλωσε πως οι δικαιολογίες περί μη έτοιμου γηπέδου που λένε μερικοί και δεν παίρνουν εισιτήρια διαρκείας θα πρέπει να σταματήσουν και να στηρίξουν την ομάδα τώρα που είναι στην Σούπερ Λιγκ.

Δείτε τα βίντεος με τις δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button