Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Tρίποντο με υπογραφή Τσιλαφάκη! (φωτορεπορτάζ+βίντεο)

Για το πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας η Γλύφα υποδέχθηκε στο τοπικό ντέρμπι του ομίλου τον Πελασγιακό τον οποίο και κέρδισε με 4-2 σκορ, έχοντας μεγάλο της πρωταγωνιστή τον Τσιλαφάκη.

Για το πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας η Γλύφα υποδέχθηκε στο τοπικό ντέρμπι του ομίλου τον Πελασγιακό τον οποίο και κέρδισε με 4-2 σκορ, έχοντας μεγάλο της πρωταγωνιστή τον Τσιλαφάκη.

Γράφει ο Βαγγέλης Μπιζάτος

Τοπικό ντέρμπι και όπως ήταν φυσικό μας αποζημίωσε και με το παραπάνω. Στη νίκη της Γλύφας με 4-2 επί του Πελασγιακού είχαμε 23 κόρνερ, 6 γκολ και σκληρές μονομαχίες.

Ένα ντέρμπι που στην αρχή ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Πελασγιακού και η κατάληξη ήταν ο «δαιμονισμένος» Τσιλαφακης να δίνει το τρίποντο στην ομάδα της Γλύφας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθ΄όλη την διάρκεια του ματς και τις ευκαιρίες και την κατοχή όμως η ομάδα της Πελασγίας βρήκε πρώτη δίχτυα. Στο 31 λεπτό του αγώνα ο Τσιριγκούλης εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο από τους αμυντικούς και με ωραίο τελείωμα από την αριστερή πλευρά έκανε το 0-1 το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αϊβαλιώτη έπιασε στον ύπνο την Γλύφα αφού μόλις στο 53 λεπτό και από κεφάλια του Μάνου ο Μητσιος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2.

Η χαρά όμως κράτησε για λίγο αφού χρειάστηκαν 4 μόλις λεπτά για την ανατροπή της Γλύφας.

Όλα άρχισαν με το φάουλ που κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα στο 66λεπτο και τον Τσιλαφακη να παίρνει την πρωτοβουλία για την εκτέλεση και να την στέλνει κάτω αριστερά στην γωνία του Παπαβασιλείου, κάνοντας το 1-2.

Στο 68 λεπτό μετά από σέντρα του Κολόκα από την δεξιά πλευρά ο Τσιλαφακης ξανά… με κεφαλιά κάνει το 2-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα.

Και φτάνουμε στο 70΄όπου μετά από προσωπική ενέργεια του Τσιλαφάκη έξω από την περιοχή και σουτ έγινε το 3-2 και η ολική ανατροπή. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 84΄ όπου έγινε και το τελικό 4-2 με πλασέ από την μικρή περιοχή.

Δείτε τα γκολ:

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button