Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα βλέμματα σε ΔΑΚ Λαμίας και «Καραϊσκάκης»!

Δείτε το preview της τρίτης ημέρας της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ-Π.Α.Ο.Κ. 19:00 ΕΡΤ

Στη Λαμία η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά επιθυμούν να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ, Μελίσσα, και τους Καραγκούνη, Καρυπίδη, Τσουκαλη, Μπουλούλη, Αντρονιτς, Μπούτνικ και Πινιώτη.
Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να φτάσει στη νίκη για να συνεχίσει με τρίποντο στη διοργάνωση και να διατηρηθεί στην 1η θέση της βαθμολογίας.Εκτός έμειναν oi Χατσερίντι, Καρέλης, Μαλεζάς και Κίτσιου. Κανονικά στο πλάνο ο Αμρ Ουάρντα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λαμία: Σαράνοφ, Μπαντής, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανικ, Κωστίκας.

ΠΑΟΚ: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Λημνιός , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Πρίγιοβιτς και Άκπομ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19:30 NS2

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να καταφέρουν να συνεχίσουν με τρίποντο για να μην υποχωρήσουν κι άλλο στη βαθμολογία. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το ματς, στην οποία συμπεριέλαβε και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ την θλάση που υπέστη στις 23 Νοεμβρίου, και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Παναιτωλικό.
Ο Παναιτωλικός πάλι θέλει να πραγματοποιήσει μια ανταγωνιστική εμφάνιση για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από το ματς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Μάνος.

Παναιτωλικός:Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Χαντάκιας, Μαλής, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Γιαννιώτης Ηλ., Αγρόδημος, Μανά, Βασιλούδης, Μάζουρεκ, Μοράρ, Ντίας, Ουίλιαν, Λουσέρο, Καμαρά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button