Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Έκθεση-φωτιά για Παπαδόπουλο, κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα»

Με αποκλεισμό από έναν ως έξι μήνες κινδυνεύει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς ο παρατηρητής του αγώνα με τον Παναιτωλικό έγραψε ότι χτύπησε στο πρόσωπο τον Χρήστο Κουτσοσπύρο!

ε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός, μετά από όσα συνέβησαν στο χθεσινό ματς με τους Αγρινιώτες.

Στην ανάπαυλα υπήρξε μεγάλη ένταση στη φυσούνα και μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός έδειξε τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο να έχει αίματα στη μύτη!

Οι δύο άνδρες είχαν έναν θερμό επεισόδιο, το οποίο καταγράφηκε λεπτομερώς από τον παρατηρητή αγώνα, Γιάννη Τσαΐνη. Σύμφωνα με το “gentikoule” στην έκθεση αναφέρεται ότι ο Παπαδόπουλος βιαιοπράγησε κατά του Κουτσπύρου, χτυπώντας τον στο πρόσωπο (είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο).

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο προπονητής του ΟΦΗ κινδυνεύει -σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα: “με χρηματική ποινή από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ή τα αποδυτήρια από έναν (1) μήνα έως έξι (6) μήνες ή το ανάλογο διάστημα σε αγωνιστικές ημέρες, εκτός αν η παραβατική του συμπεριφορά εμπίπτει στην διάταξη του άρθρου 19 (σ.σ. δεν προκύπτει κάτι τέτοιο) οπότε του επιβάλλονται οι
εκεί προβλεπόμενες ποινές”. 

Επίσης: “Η ΠΑΕ, με την οποία συνδέεται ο αξιωματούχος, τιμωρείται με χρηματική ποινή έως ενενήντα χιλιάδες (90.000) ευρώ”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button