Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ηχηρή σφαλιάρα» της Σέλτικ στην πρωτοπόρο

Οι πρωταθλητές νίκησαν 5-0 τη Χαρτς και έδειξαν ποιος κάνει κουμάντο στη Σκωτία- Νίκη και για τη Ρέιντζερς…

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΩΤΙΑΣ- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σέλτικ-Χαρτς 5-0
(18′, 39′ Έντουαρντ, 26′ Μπένκοβιτς, 65′ Φόρεστ, 89′ Κρίστι)

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής, κόντρα στη Χαρτς, η Σέλτικ, με τους πρωταθλητές Σκωτίας να κάνουν επίδειξη δύναμης, να επικρατούν 5-0 και να μειώνουν στον ένα βαθμό τη διαφορά από την κορυφή, έχοντας και ματς λιγότερο.
Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς σκόραρε τρεις φορές με τον Όντσον Έντουαρντ να ανοίγει το σκορ στο 18ο λεπτό και τον Φίλιπ Μπένκοβιτς να κάνει, με κεφαλιά, το 2-0 στο 26ο λεπτό. Ο Έντουαρντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 39′. Η Σέλτικ δεν κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 65′ ο Τζέιμς Φόρεστ έκανε το 4-0 για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 ο Κρίστι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 89ο λεπτό.
Ήταν η έβδομη σερί νίκη, εντός Σκωτίας, για τη Σέλτικ που έχει βάλει 20 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς, με τους πρωταθλητές να επικρατούν της Χαρτς για δεύτερη φορά σε έξι μέρες, μετά το 3-0 για το Λιγκ Καπ.

Σεντ Μίρεν-Ρέιντζερς 0-2
(80′ Καντέιας, 90’+2′ Μορέλος)

Με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ρέιντζερς νίκησε 2-0 τη Σεντ Μίρεν, εκτός έδρας, μειώνοντας στους πέντε βαθμούς την απόστασή της από την κορυφή.
Στο 80ο λεπτό ο Καντέιας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μορέλος έκανε το 0-2. Η Ρέιντζερς τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο σκόρερ του πρώτου γκολ, ο Καντέιας, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Τα αποτελέσματα στους υπόλοιπους αγώνες της 12ης αγωνιστικής

Χάμιλτον-Λίβινγκστον 1-0
(85′ Μίλερ)

Χιμπέρνιαν-Σεντ Τζόνστον 0-1
(90′ Σόγκνεσι)

Μάδεργουελ-Νταντί 1-0
(69′ Τέρνμπουλ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button