Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τους έδειξε βίντεο από το ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟ… και τους τα «έψαλε»

Τα λάθη τους στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά και το πως θα κερδίσουν τα παιχνίδια που έρχονται έδειξε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης.

Ο Δώνης και Νταμπίζας ήταν ενοχλημένοι με τον τρόπο που οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν στο ματς της Δευτέρας κόντρα στη Λαμία, με τον Έλληνα τεχνικό να ξεκαθαρίζει στους παίκτες πως πρέπει να δίνουν τα πάντα για να βελτιωθούν.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού το βράδυ της Δευτέρας στη Λαμία απογοήτευσε τον Γιώργο Δώνη, καθώς περίμενε από τους παίκτες του να έχουν διαφορετική νοοτροπία.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε σε βίντεο όλα τα λάθη των παικτών του και τους ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να δίνουν το 100% για να κερδίσουν τα παιχνίδια.

«Είμαστε μια ομάδα που βρισκόμαστε στην αρχή της προσπάθειας. Όποιος ή όποιοι νομίζουν ότι θα μας χαριστεί το οτιδήποτε και θα κερδίσουμε τα παιχνίδια χωρίς να δίνουμε το 100% είναι λάθος. Σε κάθε ματς θα πρέπει να δίνουμε το 100% και μόνο με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθούμε», ήταν μερικά από τα λόγια του Δώνη στους ποδοσφαιριστές του σύμφωνα με την «Πράσινη».

Μάλιστα ο Δώνης είχε και τετ α τετ με παίκτες, ενώ και ο Νίκος Νταμπίζας είχε πολλά παράπονα με τον τρόπο που μπήκαν οι «πράσινοι» στο ματς της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button