ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαν σήμερα το φιλικό των Βετεράνων της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ!(pics)

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια οι Βετεράνοι του ΑΣ Λαμίας υποδέχθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας τους Βετεράνους του ΠΑΟΚ, σε ένα φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ήταν 12/10 του 2015 όταν οι Βετεράνοι του ΑΣ Λαμία υποδέχθηκαν αυτούς του ΠΑΟΚ σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα, προκειμένου να γεμίσει με τρόφιμα που θα δοθούν σε ευπαθείς ομάδες.

Πριν την έναρξη του αγώνα, έγιναν και οι βραβεύσεις με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, να απονείμει τιμητική πλακέτα στον Γενικό Διευθυντή των τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιωτόπουλο, στον Μάλαμα Τεβεκέλη για την προσφορά του στην ελληνική διαιτησία, ενώ ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Σ. Λαμία, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Κώστα Πίρτσο.

Για την ιστορία, η ομάδα του «Δικεφάλου» επικράτησε με σκορ 2-1 χάρη σε γκολ των Μαυρέα στο 11΄και Αλεξανδρίδη στο 73΄. Για τον ΑΣ Λαμία είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν ο Τόλιας στο 67΄με ωραίο δυνατό σουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βετεράνοι ΑΣ Λαμίας: Κατσιφλώρος, Μαδούρας, Τσάμης, Στριφτός, Αποστολόπουλος, Κυριάκος, Αλεξίου, Σιλεβίστας, Κωστόπουλος, Μαντζίκος, Αργύρης

Έπαιξαν: Βλάχος, Τόλιας, Σακελλάρης Δ. Βιτζέκας, Ψυχογιός, Ράπτης, Παπανικολάου Ε., Πέπερας, Αλπόγλου

Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Πουρλιωτόπουλος, Καπετανόπουλος, Σκαρτάδος, Λαγωνίδης, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Παπαχριστούδης, Καλιφούλης, Μαυρέας, Αντωνόπουλος, Αναστασάκης

Έπαιξαν: Κωνσταντινίδης, Κουκίδης, Μπόλκας, Γιόκας, Κουρτσελίδης, Ζαβαντίας, Στυψιανός.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button