Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Γκολ από κόρνερ… και μάσκα «La Casa de Papel» από Σχουλή στο Θύελλα Ροδωνιάς – Γαρδίκι!(pics+vid)

Στον προηγούμενο αγώνα της Θύελλας Ροδωνιάς, ο ποδοσφαιριστή της Σωτήρης Σχουλής είχε βάλει δύο πανέμορφα γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ και πανηγύρισε φορώντας μάσκα Spiderman αλά Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Σήμερα πέτυχε ένα γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, μοίρασε άλλα τρία και πανηγύρισε με μάσκα από τη γνωστή ισπανική σειρά «La Casa de Papel». Β΄τοπικό, απλά μαγεία!

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του αγώνα:

Ούτε το 13ο παιχνίδι(για τους προληπτικούς), ούτε το Γαρδίκι, στάθηκαν ικανά να σταματήσουν την προέλαση της Θύελλας Ροδωνιάς, η οποία παίζοντας σε όλο το παιχνίδι ολοκληρωτικό, αποτελεσματικό  και όμορφο ποδόσφαιρο σκόρπισε την ομάδα του Γαρδικίου στους 8 ανέμους!

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτική, αφού η ομάδα του Πάνου Παλιούρα, “χόρευε” στο λασπωμένο και βαρύ από τη βροχή τερέν του “Lala Stadium” και δεν πτοήθηκε καθόλου, όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2, γιατί ήταν φανερά ανώτεροι και πήραν μια πανάξια και ευρεία σε σκορ νίκη, που ταυτόχρονα τους εδραιώνει μόνους στην 1η θέση στον όμιλό τους.

Το φιλμ του αγώνα:

Με το καλημέρα φάνηκαν οι “άγριες προθέσεις” των γηπεδούχων, αφού μόλις στο 5΄ ο Παναγιωτόπουλος από αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Σκαρής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Στο 10΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης από δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο Σκαρής έπιασε πάλι την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 12΄ο Σχουλής και πάλι σέρβιρε στον Σκαρή, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου έφυγε και πάλι άουτ. Φοβερή αλλαγή της μπάλας στο 15΄ από τους παίκτες της Θύελλας, με τελικό αποδέκτη τον Σύρο, ο οποίος με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπασταμάτη.

Στο 17΄με προσωπική ενέργεια του Ντζιαβίδα Γιάννη από δεξιά, έγινε το 2-0, με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση τέρμα, όταν “έπιασε” το δυνατό σουτ από πλάγια θέση σημαδεύοντας την απέναντι πλευρά του Παπασταμάτη.

Στο 20΄σημειώθηκε το 3-0, όταν ο Σκαρής πάσαρε στον Σύρο και αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 30΄ Ο Σχουλής και πάλι από αριστερά έβγαλε μπαλιά στον Σκαρή, η κεφαλιά του όμως ήταν και πάλι πάνω από τα δοκάρια του Παπασταμάτη.

Στο 38΄ο ίδιος παίκτης θα πλασάρει τον τερματοφύλακα από κοντά μετά την ατομική προσπάθεια του Σχουλή, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή της Ροδωνιάς, οι φιλοξενούμενοι στο 39΄κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή παίκτη τους, το εκτέλεσε ο Βαρσάμης μειώνοντας σε 3-1. Λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμής των γηπεδούχων έδωσε το δικαίωμα αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων, με τον Σταμπολίδη Δ. στο 42΄να σημειώνει το 3-2. Όμως μέχρις εκεί, γιατί από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι έπαιξαν σοβαρά και “πυροβόλησαν” άλλες 5 φορές.

Το 4-2 έγινε μόλις στο 44΄πριν κλείσει το ημίχρονο, από τον Σχουλή, ο οποίος σημείωσε πανέμορφο τέρμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο Β΄μέρος στο 50΄κεφαλιά του Σύρου από καλή θέση μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 51΄ο Βαρσάμης θα κάνει την κεφαλιά σημαδεύοντας το δεξί παραθυράκι του Ραπανάκη. Στο 55΄οι γηπεδούχοι με τον Ζαγγανά Η. από κοντά, μετά την σέντρα του Ντζιαβίδα Γιάννη από δεξιά, θα αυξήσει το σκορ σε 5-2.

Στο 62΄και 65΄με πανομοιότυπο τρόπο,(εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Σχουλή), ο Κίτσος με κεφαλιές θα φτάσει το σκορ στο 7-2, για να το κλείσει ο Ντζιαβίδας Γιάννης με σουτ και ατομική προσπάθεια, σημειώνοντας το  τελικό 8-2!

Διαιτητής της συνάντησης ο Τσιαβός Θωμάς με βοηθούς τους Βλάχο Ε. και Αναγνώστου Ι.,

Μετά το τέλος του αγώνα η ΘΥΕΛΛΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού και μέσα σε καθαρά ποδοσφαιρικό “μάζεμα”, με τους παίκτες της Ροδωνιάς να δείχνουν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Ο πρόεδρος Ντζιαβίδα Γιώργος  ευχαρίστησε όλους τους ποδ/στές για την προσπάθεια που γίνεται και για την προσφορά του καθενός στην ομάδα, ευχήθηκε υγεία σε όλους με νίκες στην ομάδα, που θα την φέρουν στο τέλος του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση.

Έκανε και ιδιαίτερη μνεία στη συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας κ. Πάνο Παλιούρα, με τον οποίο σχεδίασαν τη φετινή ΘΥΕΛΛΑ. Ο τυχερός ήταν ο Ζαγγανάς Νίκος, ο οποίος πήρε το συμβολικό δώρο του από τον πρόεδρο της ομάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π. Παλιούρας): Ραπανάκης, Φλέσσας, Παμαγιωτόπουλος(63΄Μεϊμαντίνι), Γεωργαλής Θ., Κότσαλης, Κίτσος, Σχουλής, Ζαγγανάς(63΄Καλαντζής), Σκαρής(63΄ Λάππας), Ντζιαβίδας Γιάννης, Σύρος(63΄Αλεξανδρής)

ΓΑΡΔΙΚΙ: Παπασταμάτης, Γεροδήμος, Σταμπολίδης Χ., Χριστόπουλος, Ρετσινάς, Γαλάνης, Σταμπολίδης Δ., Πρωτόπαπας(73΄Τσάτσος), Ρούσκας(32΄Βαρσάμης), Αντωνόπουλος, Σταυρόπουλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button