Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κέρδισε και επέστρεψε στο «θρόνο» του ο Κεραυνός Βαθύκοιλου!(pics)

Αυτό ήταν ντέρμπι και μάλιστα πολύ καλό. Τα είχε όλα, πάθος, δύναμη, ευκαιρίες και εντάσεις. Ο Κεραυνός Βαθύκοιλου υποδέχθηκε την ΑΕ Δίβρης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄ Φθιώτιδας.

Το σκορ 1-0, χάρη σε πέναλτι του Γερογιάκομου, ο οποίος ευστόχησε και έδωσε τρεις σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα που οδηγεί την βαθμολογία στον 3ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας.

«Βράχος» της άμυνας για το Βαθύκοιλο ο Ανδρέας – Λουκάς Γκίστης, ενώ ξεχώρισαν οι Κόμνος και Μάντουελ Γκίστι για τους γηπεδούχους.

Το ματς:

Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον γηπεδούχο Κεραυνό μόλις στο 8΄με τον Γερογιάκομο να συνεργάζεται άψογα με τον Κόμνο αλλα αυτός αστόχησε περνώντας τη μπάλα λίγο έξω από το τέρμα. Ένα λεπτό αργότερα ο Μάντουελ Γκίστι έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, στη φάση μπήκε ο Κόμνος αλλα έπιασε αέρα.

Στο 11΄η Δίβρη έφτασε στο τέρμα αλλά η άμυνα του Βαθύκοιλου, πρόλαβε τα χειρότερα. Η ομάδα του Τσαπραζλή είχε αλεπάλληλες ευκαιρίες τα επόμενα λεπτά, αλλά δεν μπορούσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα…

Στο 18΄ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, σε χέρι ποδσοφαιριστή της Δίβρης και από τα 11 βήματα ο Γερογιάκομος ήταν εύστοχος γράφοντας το 1-0.

Η φιλοξενούμενη ομάδα παρά το 1-0 συνέχισε να πιέζει και να έχει την κατοχή της μπάλας και την πολύ καλη κυκλοφορίας της. Στο 36΄ η Διβρη με πολύ καλη συνεργασία έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα έφτασε έξω από τ περιοχή μετά από σέντρα από την αριστερή πλευρά ο Κάντζαρης σούταρε αόυτ.

Η τελευταία φάση του πρώτου ημίχρονου ανήκε στο Βαθύκοιλο με άψογη συνεργασία Παπαγεωργίου και Γκίστι, βρήκαν τον Γερογιάκομο αλλά αυτός πλάσαρε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους πρωταγωνιστές του πρώτου ημίχρονου, Γκίστι και Κόμνο να συνεργάζονται αλλά ο δεύτερο πλάσαρε άουτ.

Τρομερή ευκαιρία έχασε η Δίβρη εξ΄ επαφής στο 68΄ παροτη η φάση ήταν από τις καλύτερες που είχαν μέχρι στιγμής και λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ομάδας του Κεραυνού και του Κόμνου. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως δεν σημάδεψε σωστά και το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος.

Παρόλο αυτά, η νίκη κατέληξε στα χέρια του Κεραυνού, ο οποίος παραμένει πρώτος στη βαθμολογία με 29 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα του 3ου ομίλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button