Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Η πρόκριση πάει… Λονδίνο

Στο Κύπελλο Αγγλίας θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας τη Δευτέρα και στην αναμέτρηση της Μπαρνέτ από την Νάσιοναλ Λιγκ με αντίπαλο την Μπρέντφορντ από την Τσάμπιονσιπ.

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

Η γηπεδούχος έρχεται από την ήττα με 4-0 από την Μπρέιντρι και αυτή ήταν η πρώτη μετά από τέσσερα θετικά αποτελέσματα. Γενικά αν και ήταν σε καλή κατάσταση πριν από αυτό το ματς (αήττητη για τέσσερα ματς προηγουμένως), δεν είναι από τις ομάδες της Νάσιοναλ Λιγκ που είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και δικαίως βρίσκεται στην 17η αγωνιστική.

Από την άλλη μεριά, η Μπρέντφορντ είναι ομάδα της Τσάμπιονσιπ και βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Αήττητη για πέντε παιχνίδια της στη σειρά η ομάδα από το Λονδίνο, η οποία μετράει και τρεις νίκες στη σειρά, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της… ξετίναξε με τρομερό 4-2 τη Ρόδεραμ εκτός έδρας. Σκοράρει για τέσσερα παιχνίδια και φυσικά αναζητάει την πρόκριση, αλλά και την παραμονή στην Τσάμπιονσιπ. Με βάση τη διαφορά δυναμικότητας, αλλά και με την επιθετική φόρα των δύο ομάδων, έχει λογική να πάμε με το combo 2 και over 2.5, σε απόδοση 2.20.

Πληροφορίες για τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα στο stoixmatikesetaireies.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button