FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκόνδρας: «Έχει ανέβει επίπεδο η Λαμία/ Είχε λήξει το συμβόλαιό μου αλλά…»

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Γιάννης Σκόνδρας μιλώντας στην ΕραΣπορ, αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του που έληξε, τον λόγο για τον οποίο το ανανέωσε αλλά και για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Στην  ΕΡΑΣΠΟΡ μίλησε ο 28χρονος αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία Γιάννης Σκόνδρας   για την οικογένεια  του την θητεία στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τους διεκδικητές του τίτλου και για την διαιτησία.

Ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε μάλιστα πως το συμβόλαιό του έλήξε με τον ΠΑΣ (λογικά θα ήταν εξάμηνο συμβόλαιο) και πως δεν ήθελε να το ανανεώσει. Παρόλο αυτά έμεινε εδώ στη πόλη μας για οικογενειακούς λόγους.

Διαβάστε πιο αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για την οικογένεια του είπε:

«Έχω τρία παιδιά και πάμε για τον τέταρτο. Θα γεννηθεί  τον Ιούνιο.  Νομίζω ότι ο ποδοσφαιριστής  όταν είναι επαγγελματίας και ειδικά από μια ηλικία και μετά που γίνεται ας πούμε  17- 18 νομίζω ότι χρειάζεται την οικογένεια. Νομίζω ότι πρέπει να το έχει μέσα του. Από εκεί και πέρα ο καθένας  αποφασίζει αν θέλει να κάνει οικογένεια μικρός η όχι. Βέβαια πρέπει να έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Εγώ ήμουν από τους  τυχερούς θα έλεγα  που έκανα μικρός οικογένεια και δεν το έχω μετανιώσει».

Για την καριέρα του:       

«Η καριέρα μου ξεκίνησε από ότι θυμάμαι από μια ακαδημία στα Τρίκαλα. Στη συνέχεια μπήκα  στα 14 μου στις ακαδημίες του Ατρόμητου. Ο Ατρόμητος είχε και έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις ακόμα και σήμερα. Έπαιζα τότε στην ομάδα νέων του Ατρομήτου. Θυμάμαι οτι ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και με έβαλε να παίξω, ο πρώτος μου αγώνας αν θυμάμαι καλά ήταν με την Καλλιθέα. Έπαιξα αριστερό μπακ. Είμαστε οι ρεζέρβες του Ατρόμητου».

Για την θητεία του στον Δικέφαλο του Βορρά!

«Είχα υπογράψει για 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ  και έμεινα τριαμισή στην εποχή Σαββίδη που ήταν όλα καλά. Είχαμε φτάσει τελικό κυπέλλου αλλά χάσαμε από τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα ήταν όλα φανταστικά καινούργιες εμπειρίες καινούργια ομάδα, άλλη ομάδα άλλους στόχους. Μετά πήγα στην Σκωτία για ένα χρόνο. Εκεί υπήρχε άλλη νοοτροπία. Βέβαια  δεν έχει την ποιότητα που έχει το αγγλικό ποδόσφαιρο. Στην Σκωτία ρίχνουν το βάρος στην δύναμη στην ταχυδύναμη  και στην φυσική κατάσταση. Αν εξαιρέσεις την Σέλτικ που είναι δυο επίπεδα πάνω από όλους, οι άλλες  ομάδες έχουν το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου».

Για την Λαμία και την μεταγραφή του

«Στην Λαμία το συμβόλαιο μου έληξε και δεν ήθελα να το ανανεώσω. Όμως λόγω της οικογένειας μου και των παιδιών μου που πήγαιναν εδώ σχολείο έμεινα. Προσωπικά το ρόστερ της Λαμίας είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα έχει έμπειρους παίχτες. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα  πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα με την  προϋπόθεση ότι έπρεπε να είμαστε λίγο πιο τυχεροί και πιο εύστοχοι στην επίθεση. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο. Σίγουρα αδικούμε τους εαυτούς μας πάντα κατά την γνώμη μου γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Έχουμε παίξει παιχνίδια καλά  σε αλλά πήραμε ισοπαλίες και σε άλλα δεν πήραμε ούτε βαθμό».

Βλέποντας την βαθμολογία λέμε ότι: ΟΦΗ, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα  είναι από τις ομάδες που ένας από αυτούς θα πέσει, ένας θα παίξει μπαράζ και ένας θα σωθεί

«Κάθε παιχνίδι θα είναι ακόμα ποιο δύσκολο όσο περνάει ο καιρός. Εκτός από τον  Απόλλωνα οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ δυνατές και θα παλέψουν για την παραμονή. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε δύο  αγώνες εντός. Αν τα πάρουμε και τα δυο, θα μιλάμε τελείως διαφορετικά για την βαθμολογία και για τους στόχους μας».

Για την ομάδα του  ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού είπε:

«Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει γεμάτο ρόστερ. Έχει ποιότητα  σαν ομάδα έχει μάθει ακόμα και στην κακιά του μέρα να παίρνει αποτέλεσμα.  Είναι αήττητος αλλά  θα εξαρτηθούν πολλά μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Επίσης ο Ολυμπιακός είναι -8 βαθμούς πίσω  και είναι δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά».

Ο Ολυμπιακός με Φορτούνη και Λάζαρο μπορεί πιάσει την πρώτη θέση;

«Ο Ολυμπιακός για εμένα παίζει το  καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά είναι πάρα πολύ άτυχος σε πολλά παιχνίδια και αυτό του κόστισε γιατί δεν μπορούσε να σκοράρει εύκολα. Όμως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο μέχρι τέλους».

Για την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα πήρε μερικούς παίχτες σίγουρα τα συνεχόμενα  παιχνίδια δεν ήταν εύκολα είναι μια κουρασμένη ομάδα  έχει κάνει μια κοιλία έχει μείνει πίσω αλλά όταν είσαι ΑΕΚ  πας σε κάθε παιχνίδι με σκοπό τη νίκη».

Για τον Παναθηναϊκό

«Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά  την σεζόν, έχει έναν σπουδαίο προπονητή  λογικό που τώρα έχει κάνει μια κοιλιά μικρή η παίχτες  χωρίς εμπειρίες  όμως με σωστή δουλειά και πίστη θα πάνε ακόμα καλύτερα».

Για τους διαιτητές:

«Κοιτάξτε να δείτε όταν ένας  διαιτητής  σφυρίζει έναν αγώνα οφείλει να παίξει το 50-50 για να μην αδικήσει  και να μην ευνοήσει καμία ομάδα από τις δύο ομάδες. Στην Ελλάδα έχουν έρθει και οι ξένοι διαιτητές που για μένα είναι πολύ κακό  για την διαιτησία, γιατί αυτό δείχνει ότι δεν εμπιστεύονται τους Έλληνες. Από εκεί και πέρα λάθη όλοι κάνουνε όπως και οι  ποδοσφαιριστές».

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button