Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πελασγιακός – Δίβρη: Ντέρμπι… από άλλη διάσταση!(pics+vids)

Για την 14η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας, ο Πελασγιακός υποδέχθηκε την Δίβρη σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Γκολ, θέαμα, νεύρα και κόκκινες κάρτες. Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα καθώς και βίντεο με τα γκολ και τις δηλώσεις των προπονητών.

Ενα τέτοιο ματς μέσα στο φρούριο της Πελαγίας μόνο κανονικό ματς δεν είναι…

Ένας από τους πιο εντυπωσιακού αγωνες δόθηκε σήμερα ανάμεσα στην Πελασγία και τη Δίβρη.

Ενα ντέρμπι με δυο κόκκινες κάρτες, τέσσερα γκολ, διαμαρτυρίες και πολλά πολλά επεισόδια μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Νικητής δεν αναδείχθηκε κανένας μιας και το σκορ ήταν το 2-2 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Το ματς:

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στο 8΄του αγώνα η ομάδα της Πελασγίας «έδειξε τα δόντια της» μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραδήμου, ο Καφώρος έπιασε κεφάλια μέσα στην περιοχή αλλά ήταν αδύναμη και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα κατά συνθήκη της Δίβρης, Δημήτρη Τσιγαρίδα.

Η Δίβρη όμως παίζοντας πολύ παραγωγικό ποδόσφαιρο και μετά από 3 κλασσικές ευκαιρίες στο 20 λεπτό, μετά από σέντρα από τα δεξιά και ασυνεννόησια της άμυνας ο Μπαμπουκλής εκμεταλλεύτηκε τις  κόντρες και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, κάνοντας το 0-1.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και στο 36΄ ο Κατόπης μετά από εκτέλεση φάουλ δέχτηκε τη μπάλα και με προβολή του την έστειλε άουτ.

Η ένταση στον αγώνα ήταν μεγάλη και στο 41΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή του αρχηγού της Πελασγίας Γιάννη Πρεμέτη λόγω τραυματισμού.  Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν το 0-1.

Τα πράγματα στο δευτέρο ημίχρονο άλλαξαν! Η ομάδα του Γκαμαλέτσου «ξύπνησε» και στο 47΄μόλις ισοφάρισε το σκορ. Μετά από άψογη συνεργασία των παιχτων της Πελαγίας ο Παπαστάθης έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Ράπτης με κεφάλια έκανε το 1-1.

Όμως το «κρεσέντο» και οι εμπνεύσεις του Ράπτη δεν σταμάτησαν εκεί καθώς 6 λεπτά αργότερα και στο 53 λεπτό, με προσωπική ενέργεια εκτός περιοχής έπιασε ενα σουτ εφνιδίασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και έκανε 2-1, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Παρόλο αυτά, στο 62΄η «χρυσή αλλαγη» τουμ Τσαπραζλή,  ο Κωστόπουλος είχε άλλη άποψη για το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς μετά από σέντρα έπιασε κεφάλια μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Πελασγίας και έκανε το 2-2, «βάζοντας εκ νέου φωτιά» στον αγώνα.

Τα πραγματα καπου στο 68΄ πήραν άλλη τροπή καθώς ο διαιτητής Σουφλερός έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμενων. Αρχικά προσπάθησε να συμβουλευτεί τον πρώτο βοθηό του, αλλά ορισμένοι ανεγκέφαλοι πέταξαν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου και τα «αίματα άναψαν». Ο έμπειρος διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για δέκα λεπτά, με τους παίκτες να οδηγούνται στα αποδυτήρια.

Η επανέναρξη του παιχνιδιού βρήκε τον διαιτητή να παίρνει πίσω την απόφασή του για το πέναλτι, ενώ έδειξε κόκκινη κάρτα στον Δημήτρη Τσαούση για ανάρμοστη συμπεριφορά, προς τον βοηθό διαιτητή.

Μετά την έναρξη, για το τελευταίο δεκάλεπτο κόκκινή κάρτα πήρε ο Μπερτσιμάς για επικίνδυνο τρόπο παιχνιδιού. Το 2-2 έμεινε έως το τέλος του αγώνα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές για την άψογη συνεργασία για την διελεύκανση των φάσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Τα βίντεο του αγώνα:

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button