Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτεραιότητα ο Μπα για την ΑΕΚ!

Ο Λούναν Ρούμπεν Γκάμπριελσεν της Μόλντε αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της ΑΕΚ και ειδικά μετά την εμφάνισή του κόντρα στον Άρη για το Europa League έχει κερδίσει αρκετούς πόντους για το κέντρο της ενωσίτικης άμυνας. Παρ' όλα είναι ο Αμπντουλαγιέ Μπα που παραμένει προτεραιότητα.

Ο Λούναν Ρούμπεν Γκάμπριελσεν της Μόλντε αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της ΑΕΚ και ειδικά μετά την εμφάνισή του κόντρα στον Άρη για το Europa League έχει κερδίσει αρκετούς πόντους για το κέντρο της ενωσίτικης άμυνας. Παρ’ όλα είναι ο Αμπντουλαγιέ Μπα που παραμένει προτεραιότητα.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ αποτελεί τον εκλεκτό του Μιγκέλ Καρντόσο για τη θέση του στόπερ και αυτή τη στιγμή τα δεδομένα μοιάζουν ευνοϊκά για την ΑΕΚ καθώς ο παίκτης δύσκολα θα μείνει στην Ράγιο Βαγιεκάνο, την φανέλα της οποίας φοράει για την ώρα.

Την προοπτική της φυγής του Μπα από την Ράγιο Βαγιεκάνο ενισχύουν και τα ισπανικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία ο Σενεγαλέζος μετράει μέρες στο Βαγιέκας ενώ μετά τον αποκλεισμό του παίκτη από την αποστολή της φιλικής αναμέτρησης με την Κόρντομπα, ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο η εκτίμηση πως θα αποτελέσει παρελθόν.

Κάτι τέτοιο ανοίγει τον δρόμο στην ΑΕΚ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Όμως όπως και να έχει οι άνθρωποι της ομάδας θα πάρουν τον χρόνο τους μέχρι να κάνουν την τελική τους κίνηση και ο Αύγουστος θα φτάσει στο τέλος του προτού κλείσει το θέμα του στόπερ.

Κατά τα άλλα, ο Γκάμπριελσεν παραμένει ισχυρή εναλλακτική περίπτωση και με δεδομένο πως το συμβόλαιό του με την Μόλντε λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το όνομά του δεν πρόκειται να φύγει από την λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ, ακόμα και αν τελικά δεν αποκτηθεί την τρέχουσα μεταγραφική σεζόν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button