FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία… και τα social media!(pics)

Στα χρόνια της τεχνολογίας και του ίντερνετ, αρκετές ομάδες έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι των social media! Την προσπάθειά του κάνει και ο ΠΑΣ Λαμία… αν και θέλει δουλειά ακόμη!

Eδώ και κάποια χρόνια το ίντερνετ έχει κυριεύσει τον κόσμο μας, με καλό και κακό τρόπο. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός από όλο αυτό και ο «βασιλιάς» των σπορ… το ποδόσφαιρο.

Μεγάλες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν και πολλές άλλες «στήνουν» ολόκληρες καμπάνιες, προμοτάρουν τις ομάδες τους, μέχρι και ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών κάνουν, χρησιμοποιώντας το ίντερνετ και κατά συνέπεια τα social media.

Εννοείται πως και οι ελληνικές ομάδες, τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει αρκετά και σημαντικά βήματα στον συγκεκριμένο τρόπο προβολής και διαφήμισης της δουλειάς τους με τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό αλλά και ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης και φυσικά ο Άρης έχουν ως «όπλο» τους το facebook, το twitter, το instagram, το Youtube και ότι άλλη πλατφόρμα κυκλοφορεί.

Όλο αυτό βέβαια, δεν αποτελεί προνόμιο μόνο των μεγάλων ομάδων καθώς και μικρότεροι σύλλογοι «δουλεύουν» το επικοινωνιακό τους κομμάτι μέσω των social media, τραβώντας έτσι τα βλέμματα και εντυπώσεις, με προτότυπες ιδέες.

Ο ΠΑΣ Λαμία… και τα social media!

Την προσπάθειά του να μπει και αυτός στο παιχνίδι των social media κάνει και ο ΠΑΣ Λαμία, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια όπου η ομάδα βρίσκεται στη SuperLeague.

Το πιο ενεργό μέσο του συλλόγου είναι το προφίλ του στο facebook, όπου αυτή την στιγμή αριθμεί περίπου 6.000 likes και κάπου στους 6.050 ακόλουθους. Μέσω της πλατφόρμας αυτής, η ομάδα βγάζει όλες τις ανακοινώσεις της καθώς και ότι άλλο αφορά την ομάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, διαθέτει επίσης και λογαριασμό στο twitter, με 700 περίπου ακόλουθους και μέχρι στιγμής έχει τουιτάρει 1.509 φορές.

Ενεργή, η «κυανόλευκη» ομάδα προσπαθεί να είναι και στο instagram, στο οποίο έχει αυτή την στιγμή 3.020 ακόλουθους και 190 δημοσιεύσεις.

Τέλος, εννοείται πως πρέπει να αναφέρουμε και το κανάλι της λαμιώτικης ομάδας στο Youtube, όπου έχει 69 συνδρομητές και 20 ανεβασμένα βίντεο.

Σίγουρα είναι μία πολύ καλή προσπάθεια από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, αλλά σε σχέση με άλλες ομάδες οι οποίες είναι ίσες ή και πιο χαμηλού επιπέδου από τον ΠΑΣ Λαμία, τα social media της ομάδας και ο τρόπος μεταχείρισής τους θέλουν αρκετή δουλειά ακόμη…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button