Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

“Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι της Β’ Φθιώτιδας!

Για την 16η αγωνιστική της Β Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχθηκε τον Κεραυνό Βαθύκοιλου στο ντέρμπι του 3ου ομίλου.

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Λαμίας ως τυπικά γηπεδούχος, αφού κέρδισε στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης τον Κεραυνό Βαθύκοιλου με σκορ 3-1.

Το ματς:

Από την αρχή του αγώνα αυτός που πίεζε ήταν ο Ολυμπιακός Λαμίας, ο οποίος κυρίως με τον Παπακώστα και τον Καλύβα προσπαθούσε να απειλήσει.

Στο 10′ πρώτη καλή φάση για τον Κεραυνό, σουτ του Γκίστι Μ. ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπλόκαρε εύκολα.

Παρόλο αυτά το σκορ άνοιξε η γηπεδούχος ομάδα η οποία κέρδισε πέναλτι όταν ο Τσαμαδιάς έκανε το γέμισμα αλλά ο αμυντικός του Κεραυνού έκανε χέρι πέφτοντας να διώξει την μπάλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλύβας ο οποίος δεν αστόχησε και έκανε 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα ο Βαγγέλης Κωστόπουλος έπιασε ένα δυνατό και φαλτσαριστό σουτ, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα αλλά ο Ντούλας Κ. έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Όμως στο 20′ μια εκπληκτική ενέργεια του Κωστόπουλου Β. η μπάλα έφτασε στον Γερογιάκομο ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους σούταρε και έγραψε το 1-1.

Κόρνερ του Καλύβα στο 35′ ο Σκαρμούτσος δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Σδούκου.

Παρόλο αυτά το 2-1 έγινε στο 36′ όταν ο Καλύβας έκανε τη σέντρα σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κεραυνού αφού πρώτα ο Κωστόπουλος ακούμπησε με κεφαλιά.

Το 2-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας πετύχει ήδη τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε έτσι όπως άρχισε το πρώτο.

Ο Ολυμπιακός Λαμίας απείλησε με εκπληκτικό σουτ του Τσιώλη, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση αλλά ο Σδούκος του είπε όχι.

Ο Παπαϊωάννου εκτέλεσε ένα φάουλ στη δεξιά πλευρά όπως επιτεθείτε ο Ολυμπιακός, η μπάλα μετά από γέμισμα έφτασε στον Τσαμαδιά ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Και ενώ για περίπου πέντε λεπτά το Βαθύκοιλο πίεζε κυρίως με τις κινήσεις του Γερογιάκομου και του Κόμνου, ο Ντούλας Β. έπειτα από προσωπική ενέργεια του Σκαρμούτσου, έκανε το δυνατό σουτ και έγραψε το 3-1, πανηγυρίζοντας έξαλλα το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Εκπληκτικό σουτ του Μάγκα εκτός της περιοχής, ο Σδούκος αν και είχε κόντρα τον ήλιο έδιωξε την μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στην ακριβώς επόμενη φάση ο Σκαρμούτσος έφυγε σε τετ α τετ με τον Σδούκο, ο τερματοφύλακας του Κεραυνού άργησε να κάνει την έξοδο αλλά το πλασέ του σέντερ φορ πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Με τετ α τετ απάντησε και ο Κεραυνός καθώς στο 88′ ο Παπαγεωργίου έβγαλε κάθετη πάσα στον Κωστόπουλο Β. αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Το σκορ έμεινε έως το τέλος με τον Ολυμπιακό να φεύγει νικητής από ένα δύσκολο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button