Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θα λύσουν τις διαφορές τους στο Μόναχο

CHAMPIONS LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 0-0

Γήπεδο: Άνφιλντ

Λίβερπουλ και Μπάγερν έμειναν στο 0-0 στο «Άνφιλντ» και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει του επαναληπτικού του Μονάχου. Μοιραίος για τη Λίβερπουλ ο Μανέ που έχασε ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 12’ ο Σαλάχ έβαλε την προβολή από κοντά αλλά ο Νόιερ μπλόκαρε εύκολα ενώ στην κόντρα ο Γκνάμπρι έκανε μαγική ενέργεια και σέντρα από δεξιά, ο Ματίπ βρήκε την μπάλα και ο Άλισον έσωσε με απίθανο τρόπο. Στο 16ο λεπτό, ο Άλισον έκανε τραγικό λάθος, ο Κομάν έκλεψε αλλά από αριστερά, σούταρε στο πλαϊνό δίχτυ, ενώ στο 24’ ο Άρνολντ σέντραρε από αριστερά και ο Σαλάχ πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Η Λίβερπουλ ανέβασε ρυθμό από το 25’ και μετά και στο 33’ άγγιξε το γκολ. Ο Κεϊτά έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Ζίλε και στρώθηκε στον Μανέ που μόνος με τον Νόιερ, γύρισε και πλάσαρε άστοχα. Στο 37’ ο Γκνάμπρι έκανε το συρτό σουτ από δεξιά αλλά ο Άλισον έπεσε κι έδιωξε σε κόρνερ και στο επόμενο λεπτό το νέο σουτ του Κεϊτά κόντραρε και πάλι και ο Μανέ προσπάθησε να σκοράρει με ψαλιδάκι αλλά αστόχησε και στο 41’ ο Σαλάχ πάτησε με φοβερό τακουνάκι στον Φιρμίνο, εκείνος σέντραρε από αριστερά  αλλά ο Ματίπ από κοντά πλάσαρε άουτ.

Στο 54ο λεπτό η Λίβερπουλ βγήκε όμορφα στην κόντρα, άνοιξε αριστερά στον Ρόμπερτσον που κέρδισε την κόντρα αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Νόιερ και στη συνέχεια ο Σαλάχ έκανε λάθος.

Από τη μεριά της η Μπάγερν απείλησε στο 59’ καθώς ο Γκνάμπρι έπιασε το μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω, ενώ στο 68’ ο Χούμελς έκοψε σωτήρια τον Μανέ που είχε οπλίσει.

Στο 79ο λεπτό το σουτ του Χάμες πέρασε λίγο έξω κι αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (76’ Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (76’ Οριζί)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ζίλε, Χούμελς, Κίμιχ, Αλάμπα, Τιάγκο, Χάβι Μαρτίνεθ,Χάμες Ροντρίγκες (87’ Ρενάτο Σάντσες), Γκνάμπρι (90+1’ Ραφίνια), Κομάν (81’ Ριμπερί), Λεβαντόφσκι

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button