Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Παίκτης των Ατλάντα Χοκς αποβλήθηκε, επειδή… κοίταξε αντίπαλο (vid)

Αντιδράσεις στο NBA έχει προκαλέσει η απόφαση του διαιτητή στο Σικάγο Μπουλς-Ατλάντα Χοκς να αποβάλει τον Τράε Γιανγκ των Χοκς.

Στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, ο Γιανγκ ευστόχησε σε τρίποντο, στο transition, και κοίταζε επίμονα την πλάτη του Κρις Νταν, χωρίς να πει το παραμικρό. Ωστόσο ο διαιτητής τον χρέωσε με τεχνική ποινή, ήταν η δεύτερη, και έτσι ο παίκτης των Χοκς αποβλήθηκε.

Ο Γιανγκ δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση του διαιτητή, ενώ το πόσο παράλογη ήταν η απόφαση φάνηκε και από την αντίδραση του Νταν, με τον παίκτη των Μπουλς να υποστηρίζει πως κακώς αποβλήθηκε ο αντίπαλός του. Όπως είπε: “Δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς, αλλά κατά την άποψή μου, δεν έπρεπε να αποβληθεί”.

Ο διαιτητής που χρέωσε με τεχνική ποινή τον Γιανγκ, ο Μαρκ Αγιότι, εξήγησε την απόφασή του, μιλώντας στη Chicago Tribune: “Μετά το τζαμπ σουτ κοίταξε τον αντίπαλό του. Ο χλευασμός απευθύνεται προς έναν συγκεκριμένο αντίπαλο. Ο πανηγυρισμός όχι”.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως, νωρίτερα, Γιανγκ και Νταν είχαν εμπλακεί σε καυγά, με τον πρώτο να κάνει χειρονομία και τον δεύτερο να απαντάει επιθετικά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button