Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με αυτές τις μεταγραφές «κλείνει» το ρόστερ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει με γοργούς ρυθμούς στον Παναθηναϊκό, με τον Τσάβι Ρόκα να προσπαθεί να… κλείσει τις εκκρεμότητες.

Ο Παναθηναϊκός, παρότι η μεταγραφική περίοδος έχει δρόμο ακόμα, έχει «κλείσει» ήδη 5 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι έχουν πάρει τους Καρλίτος (έχει αποκτηθεί από τον Δεκέμβριο αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), Βέλεθ, Αϊτόρ, Σαβιέρ και τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας αύριο.

Πλέον ο Παναθηναϊκός μεσοεπιθετικά είναι πλήρης, με τον Τσάβι Ρόκα να έχει ως στόχο να ενισχύσει την μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση του δεξιού ακραίου μπακ. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει καταλήξει σε 2-3 περιπτώσεις για το δεξί άκρο και μένει να δούμε ποιος τελικά θα είναι ο εκλεκτός.

Παρότι το βάρος έχει πέσει κυρίως στο δεξί μπακ, ο Ρόκα κοιτάει περιπτώσεις τόσο για το κέντρο όσο και για το αριστερό άκρο.

Συγκεκριμένα και όσον αφορά τη θέση στο κέντρο οι πράσινοι ψάχνουν για ένα αμυντικογενή ποδοσφαιριστή, ο οποίος να έχει ύψος.

Επίσης και όσον αφορά τη θέση στο δεξί άκρο, στο πράσινο στρατόπεδο εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και δεύτερος παίκτης.

Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο πιθανότατα θα αποκτήσει ένα ή δύο δεξιά μπακ, έναν παίκτη στο κέντρο και ένα αριστερό μπακ.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν αποχωρήσει κάποιος παίκτης από το ρόστερ το κενό θα καλυφθεί.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, ο Μακέντα θα φύγει μόνο σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά ο Παναθηναϊκός (γύρω στο 1 εκατ. ευρώ), αλλά μένει να δούμε και το τι… ξεσκαρτάρισμα θα κάνει ο Πογιάτος, μετά το πρώτο 10ήμερο της προετοιμασίας.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button