ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Επικίνδυνη αποστολή» στο ΟΑΚΑ για τον ΠΑΣ Λαμία!(match day)

Το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΣ Λαμία στην αρχή του πρωταθλήματος της SuperLeague 1 συνεχίζεται και σήμερα θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ για τη 3η αγωνιστική!

Το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΣ Λαμία στην αρχή του πρωταθλήματος της SuperLeague 1 συνεχίζεται και σήμερα θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ για τη 3η αγωνιστική!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με την ΑΕΚ, των αρκετών απουσιών, στο ΟΑΚΑ στις 19:15.

Μετάδοση από τη NOVA και από το LamiaSports με συνεχή ενημέρωση μέσα από το γήπεδο!

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έπειτα από δύο αγωνιστικές έχει «μαζέψει» 2 πόντους και γνωρίζοντας την δυσκολία που έχει το σημερινό παιχνίδι θα προσπαθήσε μέσα από το δικό της παιχνίδι, να διεκδικήσει ότι πιο θετικό μπορεί να πάρει.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία!

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για τον ΠΑΣ Λαμία (μάλλον) με τους Νταμίρ Κάχριμαν και Ταϊρόν ντελ Πίνο να είναι τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της «κυανόλευκης» ομάδας.

Παρόλο που αμφότεροι συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση, ακόμη δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν τη νέα τους ομάδα και για τον λόγο αυτό βρίσκονται και εκτός αποστολής.

Εκτός αποστολής όμως δεν είναι ο Τυνησίος σέντερ φορ, Ισμαΐλ Σασί, ο οποίος την εβδομάδα που μας πέρασε προπονήθηκε κανονικά με τη Λαμία και ο Σωτήρης Αντωνίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ΟΑΚΑ.

Μεγάλος απών από τον αγώνα αλλά και για τους επόμενους έξι μήνες, θα είναι ο Νίκος Τσούκαλος ο οποίος λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ και σε μία προπόνησης της ομάδας έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τώρα, αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, τότε θα δούμε τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, στην τριάδα της άμυνας Αντέτζο αριστερά, Βύντρα δεξιά και στο κέντρο ο Πλιάτσικας.

Ως φουλ μπακ θα αγωνιστούν οι Βάντερσον αριστερά και Σάλιακας δεξιά, ενώ η ομάδα θα αγωνιστεί επί της ουσίας με τρία αμυντικά χαφ. Αυτοί θα είναι ο Δημούτσος, ο Μπεχαράνο και ο Σκόνδρας.

Πιο μπροστά τους και σε ελεύθερους ρόλους θα βρίσκονται οι δύο φορμαρισμένοι Λάζαρ Ρόμανιτς και Τάσος Καραμάνος σε ένα 3-5-2.

Την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία απαρτίζουν οι:

1 Βελλίδης Μάρκος
99 Κατσίκας Παναγιώτης

4 Adejo Daniel
5 Τζανετόπουλος Άνταμ
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
8 Πλιάτσικας Βασίλειος
16 Bejarano Danny
20 Ανάκογλου Δημήτριος
21 Δημούτσος Έλιν
27 Scarduelli Vanderson
34 Σάλιακας Εμμανουήλ
61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

9 Thuram
11 Καραμάνος Αναστάσιος
18 Romanic Lazar
19 Sassi Ismail

Τα αγωνιστικά νέα της ΑΕΚ

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μάνταλο και Ολιβέιρα, ενώ εκτός έμεινε για λόγους ξεκούρασης και διαχείρισης ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο προπονητής έχει επισημάνει στους παίκτες τους κινδύνους που κρύβει το ματς με τη Λαμία ζητώντας ίδια συγκέντρωση με αυτή που είχε η ομάδα στην Τρίπολη, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως υπολογίζει τον ΠΑΣ, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει ξεκινήσει θετικά στο πρωτάθλημα παίρνοντας ισοπαλίες από Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα, ο Κωστένογλου δεν έχει φανερώσει στο 100% τα πλάνα του και αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι πως επιστρέφει η τετράδα στην άμυνα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς. Πάμε να δούμε μια πιθανή ενδεκάδα βάζοντας στην εξίσωση και κάποιες πιθανές εναλλαγές όσον αφορά τα πρόσωπα.

Ο Μπάρκας στην εστία είναι δεδομένος, δεξιά θα δούμε Μπακάκη ή Παουλίνιο, αριστερά Λόπες ή Χουλτ και στα στόπερ τους Βράνιες – Οικονόμου. Στον άξονα προβάδισμα έχουν οι Σιμόες – Κρίστιτσιτς (θέση διεκδικεί φυσικά και ο Γαλανόπουλος που προέρχεται από εξαιρετικά παιχνίδια), ενώ στα εξτρέμ οι Βέρντε δεξιά και Αλμπάνης αριστερά μοιάζουν η λογική επιλογή.

Όσον αφορά την επίθεση, τα σενάρια είναι δύο: Το ένα να ξεκινήσει ο Λιβάγια πίσω από τον Γιακουμάκη και το άλλο να παίξει ο Ζεράλδες δεκάρι και να πάει φορ ο Μάρκο. Γενικά, ο Νίκος Κωστένογλου έχει δοκιμάσει σχεδόν τα… πάντα αυτές τις ημέρες στα Σπάτα (και τον Αλμπάνη στην επίθεση…), επομένως θα περιμένουμε αύριο λίγο πριν την σέντρα για να δούμε και τις τελικές του επιλογές.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν οι:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης και Λιβάια.

Διαβάστε επίσης

Back to top button