FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με πίστη για την πρόκριση ο ΠΑΣ Λαμία κόντρα στην ΑΕΚ!(match day)

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στον δεύτερο αγώνα της ημιτελική φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος έχοντας ως στόχο του την καλή εμφάνιση και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ την πρόκριση στον τελικό.

Σήμερα στις 18:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ΔΑΚΛ στο πλαίσιο της δεύτερης αναμέτρησης της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς με σκορ 2-0 από τους αθηναίους και τώρα καλείται να ανατρέψει το σκορ αυτό και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Ο Μάκης Χάβος είδε με πολύ μεγάλη χαρά τον Φρανζίσκο Πίτι να προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, να μπαίνει κανονικά στην αποστολή και να θέτει υποψηφιότητα για τη βασική ενδεκάδα.

Κατά τα άλλα εκτός αποστολής για έναν ακόμη αγώνα είναι ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Λαμία στο τέλος της σεζόν και πλέον δεν υπολογίζεται. Επίσης εκτός είναι ο πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, Ντένις Επστάιν όπου εχθές ανακοινώθηκε το διαζύγιό του με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής:

Τερματοφύλακες: 22 Νικόλαος Μελίσσας – 99 Παναγιώτης Κατσίκας

Αμυντικοί: 2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος – 4 Daniel Adejo – 5 Χρήστος Καρυπίδης – 6. Danny Bejarano – 23 Ιωάννης Σκόνδρας – 27 Vanderson Scardovelli – 50 Mark Asigba

Μέσοι: 8 Βασίλειος Πλιάτσικας – 16 Francisco Piti – 10 Facundo Bertoglio – 19 Joan Tomas  – 21 Έλιν Δημούτσος – 32 Marko Blažić

Επιθετικοί: 9 Jeronimo Barrales – 11 Αναστάσιος Καραμάνος – 12 Jean-Luc Assoubre – 18 Lazar Romanic – 77 Βασίλειος Κωστίκας

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου

Και φτάσαμε λοιπόν στη σημερινή αναμέτρηση, όπου ο Μάκης Χάβος καλείται να βρει τον τρόπο να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και αφήσει εκτός τελικού την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Ο Έλληνας κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον «φύλακα άγγελο» της φετινής πορείας του ΠΑΣ στο Κύπελλο,  τον Μπόγιαν Σαράνοφ ο οποίος όπως είπαμε και πιο πάνω δεν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Λαμίας.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται κανονικά στο σημερινό ματς στη διάθεση του Χάβου, αλλά το θέμα είναι τι σκέφτεται ο Μακεδόνας προπονητής.

Όπως διέρρευσε τις τελευταίες ώρες, από δημοσιεύματα που δεν κάνουν κακό στην ομάδα, ο Χάβος σκέφτεται την τριάδα στην άμυνα, πέντε στη μεσαία γραμμή και δύο στην επίθεση.

Στο τέρμα, θα έχουμε λογικά τον Μελίσσα και στην άμυνα θα βρίσκονται (αν παίξει με τριάδα) οι Αντέτζο, Καρυπίδης και Βάντερσον.

Στα δεξιά, θα βρίσκεται ο Ασούμπρε και αριστερά ο Ρόμανιτς παίζοντας όλη την πλευρά… Ως αμυντικά χαφ θα έχουμε τους Μπλάζιτς και Σκόνδρα ενώ τη θέση του ως δεκάρι θα πάρει ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Επιθετικό δίδυμο, θα είναι ο Τάσος Καραμάνος και ο Χερόνιμο Μπαράλες…

Τα αγωνιστικά νέα της ΑΕΚ

Την προετοιμασία για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία, όπου θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ.

Μετά την προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για τον δεύτερο ημιτελικό, στην οποία υπάρχουν αρκετές απουσίες.

Κι αυτό διότι ο Τσιγκρίνσκι προπονείται μεν σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά δεν κρίνεται ακόμα έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα, εκτός πλάνων του Ανδαλουσιανού έμεινε και ο (επίσης ανέτοιμος) Λόπες, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Κλωναρίδη-Τσόσιτς εξαιτίας του περιορισμού που υπάρχει στο Κύπελλο με τους νέους παίκτες.

στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει λευκό απουσιολόγιο. Αφήνοντας, ωστόσο, εκτός τους Τσόσιτς – Κλωναρίδη που ουσιαστικά “πληρώνουν” την υποχρεωτική παρουσία “μικρών” στα ματς Κυπέλλου, αλλά και τους Τσιγκρίνσκι – Λόπες που τους λείπουν παιχνίδια και ρυθμός, λόγω της πρόσφατης επιστροφής τους.

Με αυτές τις συνθήκες, όλα δείχνουν ότι πάμε σε ένα 4-2-3-1, με τον Μπάρκα στην εστία, τους Οικονόμου – Σβάρνα στην άμυνα, τον Μπακάκη δεξιά, τον Χουλτ αριστερά, τους Σιμόες – Κρίστιτσιτς (ή τον Γαλανόπουλο) στον άξονα, τους Μάνταλο – Μπογέ (ή τον Μπακασέτα) στα άκρα και τους Πόνσε – Λιβάγια στη γραμμή κρούσης. Χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί ως διάταξη και το 3-5-2, με τρίτο στόπερ τον Μπακάκη στον γνωστό του ρόλο…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button