Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιστορική συμφωνία για ΟΦΗ με «Θ.Βαρδινογιάννης» και ΒΑΚ

Ούτε… βήμα πίσω στις βλέψεις του για τον ΟΦΗ δεν κάνει ο Μιχάλης Μπούσης, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι της παραχωρήθηκε για την επόμενη 10ετία το “Θ.Βαρδινογιάννης” και για τα επόμενα 99 χρόνια το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ιστορική συμφωνία για τους Κρητικούς, που δείχνει πολλά αναφορικά με τις προθέσεις του Μιχάλη Μπούση, o οποίος θέλει να… γιγαντώσει τον σύλλογο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι ο Ερασιτέχνης της παραχώρησε για τα επόμενα 99 χρόνια το ΒΑΚ και για τα επόμενα 10 χρόνια το “Θ.Βαρδινογιάννης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μετά από συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου μεταξύ των Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Άντζελο Παλυβός, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης) και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ(Παναγιώτης Σπυριδάκης, Αντώνης Κοτσιφάκης, Παναγιώτης Αντωνακάκης, Κώστας Βαρβεράκης), με επικεφαλείς τους κ.κ. Μιχάλη Μπούση και Γιάννη Δανδάλη, συμφωνήθηκε από κοινού:

1) Η παραχώρηση του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ για τα επόμενα 99 χρόνια.

2) Η παραχώρηση του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης” από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η παραπάνω συμφωνία θα επισημοποιηθεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα 18 Μαρτίου και την επόμενη μέρα θα υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button