Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Σήμερα κόντρα στην Ελευθερούπολη ο Έσπερος Λαμίας!

Σήμερα Κυριακή 17  Μαρτίου 2019,ώρα 17:00 στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας, διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων Έσπερος Λαμίας – ΓΣ Ελευθερούπολης.
Διαβάστε την προαναγγελία του αγώνα από τους «Esperos Lamias BC fan club»:
‘’ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ…’’.
Την Κυριακή 17  Μαρτίου 2019,ώρα 17:00 στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο  Λαμίας, διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
Αν όλα τα προηγηθέντα μέχρι σήμερα παιχνίδια μας ,είχαν σημαντικό βαθμό δυσκολίας ,αυτό της Κυριακής με την ΓΣ Ελευθερούπολης ,είναι παιχνίδι ειδικής κατάστασης.
Ξεκινάμε  μια σειρά παιχνιδιών,  που το κάθε ένα  έχει το δικό του ΠΡΕΠΕΙ.
Ο  ΓΣ  Ελευθερούπολης είναι μια ομάδα σωστά  δομημένη , με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία και δεν θα θελήσει να φύγει από την Λαμία ,αν δεν βάλει στις αποσκευές της την νίκη. 
Εμείς ως ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ,έχοντας ως ταπεινό στόχο την σωτηρία, της νεοφώτιστης στην κατηγορία ομάδας μας, γνωρίζουμε ότι για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς.
Αν κοιτάξουμε το εναπομείναν πρόγραμμα αγώνων στην έδρα μας , θα δούμε ότι κάθε  ένα παιχνίδι ,είναι και ένας ‘’αγωνιστικός τελικός’’.
Ξέρουμε ότι  οι αθλητές μας δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις αρκετά συγκεντρωμένοι. 
Ξέρουμε ότι η ομάδα μας έχει σημαντικές απουσίες βασικών παικτών , για λόγους που δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε. 
Ξέρουμε όμως και ότι για να έχουμε μια καλή εικόνα μπρός στο κοινό μας, είναι αναγκαίο να παίξουμε όλοι άμυνα, να συμμετέχουμε όλοι στα ριμπάουντ,  να προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε από ένα λάθος λιγότερο και  στην επίθεσή μας να διακατεχόμαστε ,από υπομονή και αλτρουϊοσμό.
Τελικά, αυτό που μετράει περισσότερο για μας, δεν είναι μόνον το αποτέλεσμα , αλλά είναι και η αξιολόγηση   από τους φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν με την παρουσία τους και δίνουν επί πλέον ενέργεια, με το διαρκές χειροκρότημά στους αθλητές μας, στην προσπάθεια καθιέρωσης στην Β΄ Εθνική κατηγορία.
Καλό μας παιχνίδι.
Esperos lamias bc fan club

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button