FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Θέλει να παραμείνει ο Καραμάνος»

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Τάσος Καραμάνος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Η σεζόν σιγά σιγά ολοκληρώνεται στη SuperLeague και στον ΠΑΣ Λαμία έχουν αρχίσει σιγά σιγά να σκέφτονται και την επόμενη χρονιά.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη λίστα της ανανέωσης έχουν ήδη «διαρρεύσει» και ένα από αυτά είναι και του σέντερ φορ, Τάσου Καραμάνου.

Ο ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή σεζόν με τα «κυανόλευκα» με τους διοικούντες της ομάδας να σκέφτονται σοβαρά να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Μάλιστα, ένα δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Sportime» κάνει λόγο και για θέληση και του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην πόλη της Λαμίας.

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ που μπορείτε να διαβάσετε και πιο κάτω, αυτή την στιγμή ο Καραμάνος είναι πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ και δεν σύμφωνα με την εφημερίδα σκέφτεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει και του χρόνου στη Φθιώτιδα.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ήταν από τους παίκτες που αποκτήθηκαν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Τότε, μάλιστα, υπήρχαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Ωστόσο, η Λαμία τον κάλυπτε πλήρως. Διετές συμβόλαιο και 180.000 ευρώ ετησίως! Πώς να μην έλεγε «ναι» ο Τάσος Καραμάνος; Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «κυανόλευκων» για φέτος ήταν, αφού ο Χασίμ Μαστούρ ουδέποτε εξάντλησε το συμβόλαιό του.

Στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, βέβαια, υπήρχε όρος να το ξαναδούν στο τέλος της σεζόν. Εάν θέλει, δηλαδή, το καλοκαίρι ο Καραμάνος μπορεί να αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, όμως, δεν έχει την παραμικρή πρόθεση. Περνάει καλά, η ομάδα τον εμπιστεύεται και έχει δέσει και με τους υπόλοιπους. Θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και την επόμενη σεζόν ο πιο ακριβοπληρωμένος.

Δεν προβλέπεται, άλλωστε, να πειραχτούν καθόλου οι απολαβές του για του χρόνου, ενώ πολύ δύσκολα θα δώσει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόσα για άλλον παίκτη. Εξαίρεση από τους νυν θα μπορούσε να αποτελέσει μόνο ο Φακούντο Μπερτόγλιο υπό προϋποθέσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button