Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, η Λαμία και το «this is Vikelidis»!

Το αποτέλεσμα στη Τούμπα, η 11άδα στη Λαμία και ο ΠΑΟΚ που δεν θα πάρει πρωτάθλημα στο Χαριλάου.

Το αποτέλεσμα στη Τούμπα, η 11άδα στη Λαμία και ο ΠΑΟΚ που δεν θα πάρει πρωτάθλημα στο Χαριλάου.

O Άρης θα παίξει και δεύτερο τελικό, πριν τον τελικό, αν ο ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική διεκδικεί πρωτάθλημα στο «Βικελίδης».

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, ο Άρης δεν περιμένει τίποτα, δεν ελπίζει σε τίποτα. 5ος θα τελειώσει τη χρονιά. Όλα τα λεφτά και τα… πάντα όλα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο έχει κερδίσει δύο φορές φέτος. Μια εντός και μια εκτός. Θέλει και άλλη μια σε ουδέτερο για να τριτώσει το καλό και να δέσει το γλυκό!

Πριν από τον τελικό στο Πανθεσσαλικό, δύο παιχνίδια play off. Με Λαμία την Τετάρτη και με ΠΑΟΚ την Κυριακή για την αυλαία της Super League.

H προετοιμασία για το ματς με την Λαμία ολοκληρώνεται σιγά – σιγά, τα προβλήματα για τον Μάντζιο δεν λείπουν, σκέψεις για διαχείριση λόγω καρτών, αλλά πρώτα το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι ξεκάθαροι. «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει πρωτάθλημα μέσα στο Χαριλάου». Με νίκη σήμερα στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ελπίζει. Και επειδή την Τετάρτη ο Άρης παίζει χρονικά πρώτος και δεν θα μπορεί να γνωρίζει το αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, είναι δεδομένο οτι ο Μάντζιος θα αφήσει εκτός όσους ποδοσφαιριστές του είναι στο όριο των καρτών. Και δεν είναι λίγοι. Φαμπιάνο, Μοντόγια, Οντουμπάτζο και Ζαμόρα.

Ο Μάντζιος θα πάει με αλχημείες κυρίως στο κέντρο της άμυνας στη Λαμία, αφού εκτός είναι και ο Μπράμπετς και ο Βέλεθ, αλλά με τον ΠΑΟΚ να (αν) διεκδικεί πρωτάθλημα, στο μεταξύ τους παιχνίδι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ρισκάρει να μην έχει διαθέσιμο κάποιον από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Με δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία φετινά παιχνίδια, ο Άρης είναι το αφεντικό της πόλης. Undisputted. Kαι αφεντικό θέλει να παραμείνει!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button