Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Είναι έτοιμος για τον Άρη ο Μόγια»

Έτοιμο για να κάνει το άλμα στην καριέρα του παρουσιάζουν Μέσα από τη Χιλή τον Καμίλο Μόγια, αναφέροντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη. #stoiximan_slgr #arisfc #Moya #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Έτοιμο για να κάνει το άλμα στην καριέρα του παρουσιάζουν Μέσα από τη Χιλή τον Καμίλο Μόγια, αναφέροντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη.

Το όνομα του χαφ της Ο’ Χίγκινς, Καμίλο Μόγια, συνδέουν με τους «κιτρινόμαυρους» δημοσιεύματα της πατρίδας του, επισημαίνοντας πως βρίσκεται αρκετά κοντά στην μετακόμιση του στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο 25χρονος βραχύσωμος αμυντικός μέσος αποτελεί προϊόν της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, με την οποία αγωνίστηκε από το 2016 ως το 2022, πριν μετακομίσει ελεύθερος στην Ο’ Χίγκινς. Είναι τρεις φορές διεθνής με την Κ-23 της Χιλής και φέτος κατέγραψε 10 συμμετοχές με απολογισμό μία ασίστ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «redgol.cl»: «Ο Μόγια έχει τα πάντα έτοιμα για να φτάσει στην Aris Salónica FC στην Ελλάδα, ένα καστ που τερμάτισε πέμπτο στο Championship Group της Ελληνικής διοργάνωσης και πήρε εισιτήρια για το UEFA Conference League. 2023-24».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button