Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έκανε σεφτέ κόντρα στον ΑΟΤ ο Καραϊσκάκης!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο Καραϊσκάκης ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΟΤ και με το 1-0 πήρε βαθμολογική ανάσα, κάνοντας και σεφτέ στο πρωτάθλημα.

Αντίδραση στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσμα έψαχνε ο Καραϊσκάκης και την βρήκε κόντρα στα Τρίκαλα. Οι Αρτινοί πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα καθως επικράτησαν 1-0 του ΑΟΤ για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Οι Τρικαλινοί περίμεναν τον Καραϊσκάκη στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Πίσω από το κέντρο και με μεγάλες μπαλιές προσπάθησαν να απειλήσουν όμως δεν τα κατάφεραν.

Οι Αρτινοί αντιμετώπισαν ξανά θέμα στη μεσαία γραμμή και δεν ήταν ούτε αποτελεσματικοί ούτε λειτουργικοί. Δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, ωστόσο, μετά το 35′ φούλαραν και έφτασαν στο γκολ στο 45′ με τον Γιαννιώτη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καραϊσκάκης ήταν καλύτερος σε σχέση με το πρώτο 30λεπτο. Διαχειρίστηκε την κατάσταση, κυκλοφόρησε μπάλα και κράτησε τα Τρίκαλα μακριά από την περιοχή του. Οι γηπεδούχοι επέλεξαν την κόντρα επίθεση όταν είδαν πως το παιχνίδι ανοίγει, γεγονός που «κλείδωσε» το τρίποντο από την στιγμή κατά την οποία ο ΑΟΤ αναγκάστηκε να προσέχει τα μετόπισθεν.

Παρόλα αυτά, τα Τρίκαλα βρήκαν τη μεγάλη τους ευκαιρία στο 83′ με τον Σταματή να πιάνει το σουτ και τον Μπουργάνη να κάνει την επέμβαση του αγώνα.

Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Γιαννιώτης, Ρουμπανγκούκα (86′ Νταλακούρας), Δούμτσιος (90′ Μπελεβώνης), Γυφτοκώστας (75′ Δερμιτζάκης), Τάμπας, Παπανίκου, Ρούνεϊ, Λόβριτς.

Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος (57′ Διαμαντόπουλος), Πιαστόπουλος (75′ Σιλβάνο), Σουλιώτης, Ζώγκος (57′ Ευθυμίου), Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου (85′ Ελευθεριάδης), Αλμπάνης, Κεγαχιάς, Πέλκας (46′ Φασίδης), Σταματής

Πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button