FeaturedΑφιερώματαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Λαμία: Από τον Μελίσσα στον, Σκόνδρα… και από εκεί στον Καρυπίδη!(pics+vids)

Το pre game show του αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Λαμία ξεκίνησε… και είναι εδώ στο LamiaSports.

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία στη Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ βρίσκεται προ των πυλών και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης, με αρκετά pre game αφιερώματα…

Θα ξεκινήσουμε το δικό μας show, με τους ποδοσφαιριστές που φορέσανε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά τώρα αγωνίζονται με τα «κυανόλευκα».

Και αυτοί είναι τρεις… 

Θα ξεκινήσουμε με τον μικρότερο ηλικιακά, το Νίκο Μελίσσα:

Ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας, σε ηλικία 25 ετών έχει αγωνιστεί σε πέντε ομάδες. Τον ΠΑΣ Λαμία, την Σπάρτη, τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Φωκικό. Όμως σε όλες αυτές τις ομάδες αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το 2012, παίζοντας για την ομάδα Κ19 όπου και αποτελούσε σημαντικό ποδοσφαιριστή της ακαδημίας.

Τα επόμενα χρόνια, ο Μελίσσας ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και χαρακτηρίστηκε ως ταλέντο και όχι άδικα. Με τον ΠΑΟΚ έπαιξε σε μόλις 5 παιχνίδια, ενώ στον ΠΑΣ Λαμία από πέρυσι έχει φορέσει 26 φορές τη «κυανόλευκη» φανέλα.

Συνεχίζουμε με τον Γιάννη Σκόνδρα:

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά τώρα ανήκει στο «κυανόλευκο» ρόστερ είναι ο αμυντικός Γιάννης Σκόνδρας.

Ο Σκόνδρας έχοντας εξαιρετικές σεζόν με τον Ατρόμητο, επιλέχθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δαπάνησε 1,5 εκατομμύρια για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια στον «Δικέφαλο» ο 28χρονος αμυντικός συμπλήρωσε 93 συμμετοχές, 2 γκολ και 11 ασίστ.

Στην ομάδα του Μάκη Χάβου, βρήκε ξανά έναν βασικό ρόλο και πλέον μετράει 28 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τρίτος και τελευταίος της λίστας ο Χρήστος Καρυπίδης:

Ο Καρυπίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος όχι απλά αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά διατέλεσε και αρχηγός της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη αφήνοντας και αυτός με τη σειρά του .

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ, παίζοντας την Κ20 της ομάδας ενώ αγωνίστηκε περίπου για έξι σεζόν στον σύλλογο, φεύγοντας όμως δύο φορές μία με μεταγραφή και μία με δανεισμό.

Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 76 συμμετοχές με τον «δικέφαλο» στο στήθος ενώ έχει πετύχει 3 γκολ και 1 ασίστ.

Αν και στην αρχή της σεζόν φάνηκε να μην έχει θέση στο βασικό σχήμα της Λαμίας, ο Χάβος τον εμπιστεύεται και αυτός τον δικαιώνει. Ο «Κάρυ» έχει 28 ματς στο ενεργητικό του με τον ΠΑΣ και συνεχίζει ακάθεκτος!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button