Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Το promo video του ΕΣΑΚΕ για το ΕΚΟ All Star Game 2019

Ο ΕΣΑΚΕ ετοίμασε ένα εντυπωσιακό promo video για το φετινό All Star Game που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από την ερχόμενη Παρασκευή έως και την Κυριακή (8-10 Φεβρουαρίου)!

Οι κορυφαίοι παίκτες και οι κορυφαίοι προπονητές της Basket League θα είναι στο Αλεξάνδρειο και στο “Nick Galis Hall”, στη λαμπρή, όπως κάθε χρόνο, γιορτή του ελληνικού μπάσκετ! Τα εντυπωσιακά καρφώματα των νικητών του διαγωνισμού ανά έτος παρουσιάζονται στο βίντεο που έφτιαξε ο ΕΣΑΚΕ ειδικά για τη γιορτή του 2019!

Η διοργανώτρια Αρχή καλεί, λοιπόν μέσα από το ΕΣΑΚΕ ΤV στο “YouTube” τους φιλάθλους να συμμετέχουν στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της χρονιάς με τα εξής λόγια: «Η Θεσσαλονίκη έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει το ΕΚΟ All Star Game που επιστρέφει στην “Μητρόπολη του Μπάσκετ”, έπειτα από 23 χρόνια. Σας περιμένουμε στην πόλη μας το τριήμερο 8-10 Φεβρουαρίου να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επέτειο των 100 χρόνων ελληνικού μπάσκετ! Ραντεβού, λοιπόν, στο γήπεδο Νίκος Γκάλης, εκεί που ξεκίνησαν όλα!»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button