Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΟ Τσούκας – Θύελλα Ροδωνιάς 0-1: Πέρασε «αλώβητη» (pics+vid)

Με νίκη ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα της Θύελλας Ροδωνιάς, η οποία πέρασε και από την έδρα του ΑΟ Τσούκας με σκορ 0-1.

Δείτε το γκολ:

Φτωχή μεν, αλλά πολύτιμη και «επαγγελματική» νίκη, που της δίνει το εισιτήριο για τα πλει οφ του πρωταθλήματος, πήρε η ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ, απέναντι στην τυπικά γηπεδούχο ομάδα της ΤΣΟΥΚΑΣ, η οποία εκμεταλλευόμενη την αριθμητική της υπεροχή από τα τέλη του Α΄ημιχρόνου, λόγω της αποβολής του Σχουλή, προσπάθησε να γυρίσει το ματς, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τις ευκαιρίες εκείνες που θα τις έδιναν ένα τέρμα. Οι παίκτες της Ροδωνιάς παίζοντας έξυπνα στο Β΄μέρος πήραν αυτό που ήθελαν και δικαιολογημένα στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη τους.

Το γκολ του Ντζιαβίδα Γιάννη από το 15΄ ήταν αρκετό για τη Ροδωνιά να της δώσει τη νίκη . Ο Σχουλής εκτέλεσε το κόρνερ και εκεί πετάχτηκε ο επιθετικός και αρχηγός της σ΄αυτό το παιχνίδι και με τακουνάκι-προβολή, σημείωσε το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις.

Θα καταγράψουμε όμως τις παρακάτω:

Στο 10΄οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία με τον Σκαρή να παίρνει τη μακρινή μπαλια του Ζαγγανά Ν., αλλά να πλασάρει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Χαλή. Στο30΄οι γηπεδούχοι είχαν το σουτ φάουλ του Καλοπίτα Η, να καταλήγει άουτ. Στο 48΄δυνατό σουτ του Ζαγγανά Ν. θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χαλής, όπως θα κάνει το ίδιο σώζοντας την ομάδα του στην κοντινή κεφαλιά του Ντζιαβίδα Γιάννη στο 89΄. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι απείλησαν με το σουτ του Παπαντωνίου που είχε προωθηθεί, αλλά το σουτ από καλή θέση έφυγε άουτ.

Διαιτητής της συνάντησης ο Παπακωνσταντίνου Ν. με βοηθούς τους Βλάχο Ευάγ. Και Λιασκώνη Ηλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΣΟΥΚΑ: Χαλής, Κολώνιας, Ντζόιδος,Μέρρας Κ, Μέρρας Γ.(60΄Στεφανής Απ.), Μπομπότας, Βασιλειάδης(40΄Λαμπαδιάρης), Καλοπίτας Η., Τασούλας, Παπαντωνίου, Θεοχάρης

Α.Σ. «ΘΥΕΛΛΑ» ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π. Παλιούρας) : Γκερπενής, Ζαγγανάς Ν., Παναγιωτόπουλος, Γεωργαλής, Σύρος, Κίτσος, Σχουλής, Ζαγγανάς Η.(62΄Καλαντζής),Σκαρής,  Ντζιαβίδας Γιάννης, Λάπας(72΄Αμούντζιας)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button