Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ασταμάτητη η Στυλίδα!

Ούτε ο ΑΠΟ Αταλάντης κατάφερε να σταματήσει τον ΑΟ Στυλίδας.

Ούτε ο ΑΠΟ Αταλάντης κατάφερε να σταματήσει τον ΑΟ Στυλίδας.

Με το ευρύ 5-0 ο ΑΟ Στυλίδας κέρδισε την Αταλάντη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α’ Φθιώτιδας. Δύο γκολ ο Ντάμπος και από ένα οι Λυτάκης, Καραγεώργος και Μπισμπιγιάννης.

Το ματς:

Στο 6′ μεγάλη μπαλιά του Κ. Κουφιώτη προς τον Αλ. Κουφιώτη στην πλάτη της άμυνας, ο δεύτερος έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Στο 19′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντάμπου ο Παπαγεωργίου έπεσε και έδιωξε, σώζοντας την ομάδα του. 

Στο 28′ προσωπική ενέργεια από τα αριστερά του Τσιγαρίδα, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Παπαγεωργίου με τα πόδια απομάκρυνε. 

Στο 30′ απίστευτη μπαλιά του Τσιγαρίδα από τα αριστερά στα δεξιά, ο Ντάμπος μπήκε στην περιοχή ο Τσακανίκας μαρκάρει τον επιθετικό της Στυλίδας, αυτός έπεσε στο χορτάρι με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς κανονικά. 

Στο 33′ σέντρα-σουτ του Ντάμπου από τα δεξιά, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα αλλά ο Παπαγεωργίου με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε τη μπάλα. 

Ωραία συνεργασία από τους παίκτες της Στυλίδας, ο Στυλιανός πήρε μπάλα εκτός της περιοχής έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, στο 36′.

Στο 38′ ο Ντάμπος πάτησε περιοχή από τα δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Παπαγεωργίου έδιωξε και πάλι. 

Στο 43′ ο Αλ. Κουφιώτης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ντεμάι βρήκε την μπάλα με τον αγκώνα και ο διαιτητής Κολορίζος καταλόγισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντάμπος ο οποίος έκανε το 1-0 κερδίζοντας τον μέχρι στιγμής ανίκητο τερματοφύλακα της Αταλάντης, Παπαγεωργίου. 

Στο 45′ σέντρα του Αλ. Κουφιώτη από τα δεξιά, ο Βαρυπάτης σε θέση βολής απέναντι στον Παπαγεωργίου αλλά η προβολή του κατέληξε άουτ. 

Στο 48′ προσωπική ενέργεια του Ντάμπου από τα δεξια, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Στυλιανό, ο επιθετικός της Στυλίδας πάτησε περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 50′ σουτ του Νατσιούλα ο Σίψας έπεσε και μπλόκαρε. 

Στο 52′ ατομική ενέργεια του Τσιγαρίδα από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα ο Στυλιανός έκανε το πλασέ στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Στο 57′ ο Τσιαβός έφυγε στην κόντρα, πάτησε περιοχή δέχθηκε το μαρκάρισμα του Ζωγράφου, έπεσε στο χορτάρι αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το μάτς. 

Στο 59′ εκτέλεση κόρνερ τους Στυλιανού, ο Λυτάκης πιο ψηλά απ’ όλους πήρε την κεφαλιά και έκανε το 3-0.

Αλλαγές στο 63′ για τις δύο ομάδες, μέσα για τη Στυλίδα οι Μπισμπιγιάννης και Καραγιώργος εκτός οι Κ. Κουφιώτης και Θ. Τσόντζωρας. Για την Αταλάντη εκτός ο Τσακανίκας μέσα ο Ραμέτα. 

Στο 71′ αποχώρησαν οι Ζωγράφος, Ντάμπος και Αλ. Κουφιώτης και μπήκαν εντός οι Γ. Τσόντζωρας, Ντεμίρης και Αδάμ. 

Στο 74′ ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών της Στυλίδας, ο Μπισμπιγιάννης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι εκεί βρέθηκε ο Καραγεωργος ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 4-0.

Στο 75′ αλλαγή στη θέση του Παπαγεωργίου μπήκε ο Μπουρλιάκος. 

Στο 81′ πασα του Κ. Βαρυπάτη στην καρδιά της άμυνας της Αταλάντης εκεί βρέθηκε ολομόναχος ο Μπισμπιγιάννης ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 5-0.

Διαβάστε επίσης

Back to top button