Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ισόπαλο το ντέρμπι στον Μώλο! (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Παμμωλιακός υποδέχθηκε τον Εθνικό Κομποτάδων στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον συγκεκριμένο όμιλο.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Παμμωλιακός υποδέχθηκε τον Εθνικό Κομποτάδων στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον συγκεκριμένο όμιλο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Ρεπορτάζ + Φωτογραφίες: Θεόφιλος Φάκος

Σε ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, ο Παμμωλιακός κατάφερε να προηγηθεί στο 39΄, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ και κοντραρίσματα μεταξύ αμυντικών και επιθετικών ο Γιώργος Καραπέτσας πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στην εστία του Γκερπενή.

Ο Εθνικός Κομποτάδων επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένος να μην φύγει από το Μώλο χωρίς βαθμό και το έκανε πράξη μόλις στο 51΄, ισοφαρίζοντας με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ του Καριώτη.

Και ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έδειχναν όλο και πιο ικανοί να καταφέρουν να πάρουν ακόμη και τη νίκη, οι γηπεδούχοι άρχισαν να γίνονται όλο και πιο απειλητικοί επωφελούμενοι από την κόπωση και κάποια λάθη των παικτών του Εθνικού.

Γενικά ήταν ένας καλός αγώνας, παρά την παγωνιά, ενώ είχαμε και αποβολή του προπονητή του Μώλου για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή του ματς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button