Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χαρακίρι για Αταλάντα και Έμπολι

Στο 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες και βγήκαν χαμένες.

SERIE A’-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΕΜΠΟΛΙ: 0-0

Γήπεδο: Ατζούρι Ντ’ Ιτάλια

Αταλάντα και Έμπολι κόλλησαν στο 0-0 και ουσιαστικά έχασαν και οι δύο. Η μεν Αταλάντα δεν μπόρεσε να πιάσει την πολυπόθητη τετράδα και η δε Έμπολι έμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Φαρίας έφυγε στην κόντρα, απέφυγε τον Παλομίνο κι έκανε ο σουτ αλά ο Γκολίνι έσωσε και στο 10’ η κεφαλιά του Χάτεμπουρ έφυγε λίγο έξω. Στο 23’ ο Ντραγκόβσκι έπεσε και απομάκρυνε το σουτ του Ντε Ρουν ενώ στη συνέχεια ο Σαπάτα δεν βρήκε την μπάλα με προβολή και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μαζιέλο πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ίλισιτς αλλά αστόχησε. Στο 25’ η Αταλάντα είχε τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Ντραγκόβσκι να σώζει μετά από σουτ του Φρόιλερ και τον Βέσελι να προλαβαίνει στη γραμμή μετά από προβολή του Ελβετού.

Στο 49ο λεπτό, ο Γκόμες σέντραρε και ο Χάτεμπουρ αστόχησε εξ επαφής ενώ στο 50’ ο Ντραγκόβσκι έσωσε μετά από διαγώνιο σουτ του Σαπάτα. Ο Κολομβιανός έχασε  κι άλλη ευκαιρία στο 60ο λεπτό με κεφαλιά, ενώ στο 65’ έπιασε δυνατό σουτ που πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 68ο λεπτό ο Βέσελι έκοψε με προβολή το σουτ του Φρόιλερ και στο 69’ το δυνατό σουτ του Ίλισιτς σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ. Το μπαράζ χαμένων ευκαιριών του Σαπάτα συνεχίστηκε στο 56’, καθώς δεν πρόλαβε να βάλει σωστά την προβολή μετά από γύρισμα του Χάτεμπουρ, ενώ στο 80’ ο Γκόμες αστόχησε από ιδανικό σημείο. Στο 83’ η Έμπολι απείλησε με το σουτ του Τραορέ που πέρασε λίγο έξω και στο 89΄ο Ντραγκόβσκι έσωσε μετά από σουτ του Ίλισιτς, ενώ στο 90’ είπε όχι και στο τακουνάκι του Μαντσίνι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Παλομίνο, Μαζιέλο, Μαντσίνι, Γκόζενς (60’ Καστάιν), Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Χάτεμπουρ, Ίλισιτς, Γκόμες (88’ Πιτσόλι), Σαπάτα (81’ Μπάροου)

ΕΜΠΟΛΙ: Ντραγκόβσκι, Βέσελι, Νικολάου (79’ Ράσμουσεν), Ντελ Όρκο, Αντονέλι (14’ Πασκουάλ), Ντι Λορέντζο, Κρούνιτς, Μπενασέρ, Τραορέ, Καπούτο, Φαρίας (41’ Ομπερλέν)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button