Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκλογές Super League: Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Το εκλογικό… ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ συνιστά μία πιθανότητα για την προεδρία της SL με αντιπάλους τους Γκαγκάτση και Λυσσάνδρου.

Με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν δεν προέκυπτε μεγάλο φαβορί με τις εκτιμήσεις να εμφανίζουν τους Λυσσάνδρου και Γκαγκάτση να έχουν από τρεις σίγουρες ψήφους και μετά όλα να… παίζονται.

Betατζής

Τα πρόσωπα που είχαν διαρρεύσει ως λύσεις κοινής αποδοχής δεν… περπάτησαν, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση να ξαναπέσουν στο τραπέζι ονόματα από Ατρόμητο ή άλλη ομάδα πλην των μεγάλων.

Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να προτίθεται να στηρίξει κανέναν από τους υποψηφίους που έχουν διαρρεύσει (σ.σ. ειδικά την επιλογή του Μάκη Γκαγκάτση) και δεν είναι απίθανο το να δώσει «λευκό» στην διαδικασία.

Παράλληλα διαρρέεται πως και άλλες ομάδες μπορεί να πάνε σε τέτοια επιλογή ή και σε αποχή από την διαδικασία. Υπάρχει δε ένα… παράθυρο να μην βρεθεί άκρη ενώ έχει τεθεί επί τάπητος και να συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι ο Χρήστος Δάρας (σ.σ. που στις εκλογές θα έχει διπλή ψήφο).

Το Δ.Σ. είναι προγραμματισμένο για τις 14.00 ενώ πέραν των εκλογών έχει τεθεί προς συζήτηση και το ζήτημα της αναδιάρθρωσης καθώς και τα τηλεοπτικά ενόψει της νέας χρονιάς.

Ετικέτες
autovision

prwto

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close