Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει κίνηση για εξτρέμ-έκπληξη

Σε συζητήσεις με εξτρέμ-έκπληξη για την απόκτηση του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον τεχνικό των «ερυθρολέυκων» Πέδρο Μαρτίνς να μην «καίγεται» για μεταγραφές.

Σε συζητήσεις με εξτρέμ-έκπληξη για την απόκτηση του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον τεχνικό των «ερυθρολέυκων» Πέδρο Μαρτίνς να μην «καίγεται» για μεταγραφές.

Επαφές με παίκτη που αγωνίζεται στην θέση του εξτρέμ και προορίζεται για βασικός έχει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Ολυμπιακός.

Παράλληα εκτός από τον παίκτη αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά και στην απόκτηση του Μάτκο Μίλιεβιτς, ο οποίος το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, από την Αρχεντίνος Τζούνιορς όπου και αγωνίζεται και μπορεί αποτελέσει επένδυση για το μέλλον.

Δεν «καίγεται» για μεταγραφές ο Μαρτίνς

Ωστόσο σύμφωνα με το «ΦΩΣ», σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί κανένας παίκτης μέχρι την Δευτέρα, ο τεχνικός των Πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο Πορτογάλος κόουτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα, την οποία και παρουσιάζει ο Μπρούμα.

Ο Πορτογάλος μέσος, το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, κάτι που έχει σαν συνέπεια τόσο στα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ατρόμητο να σκοράρει ενώ το ίδιο λίγο έλειψε να κάνει και στο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», δεν καμία «κάψα» πλέον για μεταγραφές, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας βλέπει ότι μπορεί να στηριχτεί στον Θανάση Ανδρούτσο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button