Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παρουσίαση της επίσημης μπάλας του UEL από τη Molten

Μετά το μπάσκετ, τώρα και στο ποδόσφαιρο! Αυτό ήταν το σύνθημα της MOLTEN που είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες από τα παρκέ του μπάσκετ, όμως τώρα επεκτείνεται και στο ποδόσφαιρο, χάρη στη συμφωνία που σύναψε με την UEFA. Για τα επόμενα τρία χρόνια η εταιρία θα προμηθεύει την επίσημη μπάλα του Europa League, αρχής γενομένης από τη φάση των ομίλων της φετινής σεζόν.

Η νέα επίσημη μπάλα του UEFA Europa League παρουσιάστηκε σήμερα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις του Star Sport Club στη Βούλα.

To «παρών» έδωσαν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Νίκος Παντέλης, ο Θανάσης Μπέλλος και ακόμα παλαιότεροι, όπως ο θρυλικός Κύπριος της ΑΕΚ, Τάσος Κωνσταντίνου, και ο Γιώργος Δεληγιάννης, μέλος του Παναθηναϊκού στην εποποιία του Γουέμπλεϊ (1971). Επίσης, στην εκδήλωση βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρης Γιαρένης, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, η νέα μπάλα θα κάνει «ντεμπούτο» στο ελληνικό κοινό, πρώτα στην Τούμπα (ΠΑΟΚ-Τσέλσι, 19:55) και λίγο αργότερα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Ολυμπιακός-Θέλτα, 22:00). Ο Ντανιέλ Μπατίστα, σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), τόνισε: «Μια καλή μπάλα παίζει μεγάλο ρόλο και επηρεάζει τις ενέργειες κάθε ποδοσφαιριστή. Όσο πιο καλή είναι, τόσο πιο εύκολο το έργο του. Για τη νέα μπάλα της Molten αυτό που έχω να πω είναι ότι εύχομαι να αποδειχθεί γούρικη για τις ελληνικές ομάδες. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας που παίζουν στα κύπελλα Ευρώπης. Ειδικά για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που αγωνίζονται στο Europa League, μακάρι να πετύχουν πολλά γκολ με αυτή τη μπάλα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα, Νίκος Ζιάκας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ιδέα της επέκτασης και στο ποδόσφαιρο, το πιο δημοφιλές άθλημα στον πλανήτη, ήταν κάτι που εξετάζαμε εδώ και καιρό. Δεν υπήρχε πιο ιδανική πλατφόρμα από την UEFA και τη δεύτερη πιο σπουδαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη για να αποκτήσει το όραμά μας σάρκα και οστά. Είμαστε υπερήφανοι -αν και λίγο… αγχωμένοι!- που θα δούμε ομάδες όπως η Τσέλσι, η Μίλαν, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός να αγωνίζονται με τη δική μας μπάλα».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button