ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι κορυφαίες της SuperLeague 1 και τα στατιστικά της Λαμίας

Το 2020 φεύγει και εμείς πάμε να δούμε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στις 13 πρώτες αγωνιστικές της SuperLeague 1 αλλά και τους κορυφαίους του ΠΑΣ Λαμία.

Το 2020 φεύγει και εμείς πάμε να δούμε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στις 13 πρώτες αγωνιστικές της SuperLeague 1 αλλά και τους κορυφαίους του ΠΑΣ Λαμία.

Δυστυχώς, όπως θα δείτε και στις παρακάτω λίστες, οι οποίες είναι επίσημες της SuperLeague 1, κανένας από τους ποδοσφαιριστές δεν βρίσκεται στους κορυφαίους του πρωταθλήματος.

Θα δούμε όμως ανα λίστα ποιος βρίσκεται στη κορυφή για τη Λαμία, αφού πρώτα τσεκάρουμε τους πρώτους του πρωταθλήματος.

Οι λίστες που θα τσεκάρουμε είναι: 

  • Γκολ
  • Γκολ ανά τελική προσπάθεια
  • Ασίστ
  • Γεμίσματα
  • Πάσες
  • Λάθη
  • Κλεψίματα
  • Αποκρούσεις

Ξεκινάμε:

Πρώτος σε γκολ είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού με 11 γκολ, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Χερόνιμο Μπαράλες έχει 8.

Για τη Λαμία, πρώτος σκόρερ είναι ο Λάζαρ Ρόμανιτς με 2 γκολ.

Ο Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού είναι πρώτος και στη λίστα με τα γκολ ανά τελική προσπάθεια. Ο Μαροκινός, χρειάζεται 2.3 τελικές για να βρει δίχτυα. Δεύτερος ο Καρίμ Ανσαριφάρντ της ΑΕΚ ο οποίος θέλει 2.7 τελικές για να βρει δίχτυα.

Για τη Λαμία ο Ρόμανιτς είναι πρώτος και χρειάζεται 4.2 τελικές για να σκοράρει.

Σε τελικές προσπάθειες συνολικά, ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι πρώτος στη SuperLeague 1 με 30 τελικές, ενώ δεύτερος είναι ο Καρλίτος του Παναθηναϊκού με 27.

Για τη Λαμία και πάλι ο Λάζαρ Ρόμανιτς είναι πρώτος με 9 τελικές.

Πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα είναι ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού με 7, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ είναι δεύτερος με 5.

Για τον ΠΑΣ Λαμία ο Ζήσης Χατζηστραβός και ο Πατρίκ Μπάχανακ έχουν από 1.

Πρωτιά για τον ΠΑΟΚ στα γεμίσματα, καθώς ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει 32 επιτυχημένα στα 92 συνολικά. Από την άλλη δεύτερος, είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με 27 εύστοχα γεμίσματα στα 65.

Για τη Λαμία ο Ντάνι Μπεχαράνο έχει 24 εύστοχα γεμίσματα, ενώ δεύτερος είναι ο Μίλος Ντέλετιτς με 22.

Δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά για τον ΠΑΟΚ, καθώς και στις πάσες η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει εκπρόσωπό της στην πρώτη θέση. Αυτός είναι ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος έχει 121 επιτυχημένες πάσες. Δεύτερος είναι ο Χαβιέ Ματίγια του Άρη με 107.

Για την ομάδα της Φθιώτιδας, πρώτος στις πάσες είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο με 48 εύστοχες πάσες ενώ δεύτερος είναι ο Γιάννης Σκόνδρας με 42.

Πρώτος σε λάθη είναι ο Μάρβιν Πέερσμαν, του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος έχει προβεί σε 90 λάθη. Δεύτερος, ο Γιώργος Μανούσος με 79 λάθη.

Για τη Λαμία, ο Λάζαρ Ρόμανιτς έχει τα περισσότερα καθώς σε 9 αγώνες έχει 54 λάθη. Δεύτερος, ο Ντάνι Μπεχαράνο με 40 λάθη.

Πρώτος σε κλεψίματα στο πρωτάθλημα είναι ο Κρίστοφερ Κνετ του Παναιτωλικού με 56, ενώ δεύτερος είναι ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Ανδρέας Γιαννιώτης κι΄αυτός με 56 κλεψίματα.

Για τη Λαμία, ο Ντεβίς Επασί είναι πρώτος με 26 κλεψίματα σε 6 αγώνες, ενώ σε 10 αγώνες ο Ντάνιελ Αντέτζο έχει 17 κλεψίματα.

Τέλος, στις αποκρούσεις πρώτος είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης με 39 τον αριθμό, ενώ δεύτερο με 2 λιγότερες είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης με 37.

Όσο αφορά τη Λαμία ο Ντεβίς Επασί και πάλι είναι πρώτος με 19 αποκρούσεις ενώ δεύτερος είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος με 12.

Διαβάστε επίσης

Back to top button