Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σενάριο για διπλό τελικό Κυπέλλου από τη νέα σεζόν!

Πρόταση να τροποποιηθεί η προκήρυξη του Κυπέλλου, ώστε από τη νέα σεζόν να είναι διπλός ο τελικός, φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι.

Το… αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με την παρουσία ή μη του κόσμου στον τελικό της 11ης Μαΐου, φέρεται να έχει φέρει στο προσκήνιο μία λύση που θα συζητηθεί.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε πρόταση να τροποποιηθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης, ώστε από την επόμενη σεζόν ο τελικός να είναι διπλός, να διεξάγεται δηλαδή στις έδρες και των δύο φιναλίστ.

Αν αυτό ίσχυε από φέτος, ο πρώτος τελικός θα γινόταν στην Τούμπα (είναι τυπικά γηπεδούχος ο ΠΑΟΚ) κι ο δεύτερος στο ΟΑΚΑ. Με αυτό το σύστημα οι δύο Δικέφαλοι θα είχαν επιπλέον έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, ενώ οικονομικό όφελος θα είχε και η ΕΠΟ.

Παράλληλα στην Ομοσπονδία συζητείται το ενδεχόμενο από την περίοδο 2019-20 οι ομάδες της Superleague να συμμετέχουν στη φάση των “32”, για την οποία θα διεξάγεται μόνο ένα ματς. Σε αυτό οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας θα παίζουν εκτός έδρας, ώστε να αυξηθεί το ποσοστό εκπλήξεων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button