ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πέρασαν και από του Ζωγράφου οι Νηριήδες Φθίας!(pics)

Αυλαία με τον καλύτερο τρόπο για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των ΝΗΡΗΙΔΩΝ ΦΘΙΑΣ στον τελευταίο αγώνα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Στο Δημ. Στάδιο Ζωγράφου “Γρ. Λαμπράκης”, επικράτησαν με το “φτωχό” σκορ 0 – 1 της τοπικής ομάδας.

Αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, “διασκέδασαν” το τελευταίο παιγνίδι της σεζόν και αποζημίωσαν με το θέαμα που προσέφεραν τους πιστούς fun της ομάδας.Με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια και έχοντας αντίπαλο την πολύ καλή τερματοφύλακα των γηπεδούχων A.Kocibelli, θα μπορούσαν να αποδράσουν και με ευρύτερο σκορ.

Στο 11′ η Κατσαούνου επιχειρεί μπάσιμο από τα αριστερα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχειρεί περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 30′ η Μαστρογιάννη εκτελεί απ΄ευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, ασθενής απόκρουση της Kocibelli, αλλά στην συνέχεια προλαβαίνει και αποκρούει σταθερά την μπάλα πριν προλάβει η Νέλλα να την προωθήσει στα δίχτυα.

Στό 33′ σούτ της Ανδρεοπούλου μέσα από την περιοχή αποκρούει η αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 37′ μπάσιμο της Οικονόμου από τον άξονα, επιχειρεί να πλασάρει πάνω από την Kocibelli που αποκρούει ασθενώς, νέο σουτ αλλά η Δανέζη προλαβαίνει και αποκρούει σε κόρνερ πρίν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος. Το κόρνερ εκτελεί η ίδια πασάροντας την μπάλα στην Καταντζίκου, αυτή περνάει όμορφη ασίστ στην αφύλακτη Νέλλα που με ψύχραιμο πλασέ γράφει το 0 – 1 !

Ο επιθετικός μονόλογος των Νηρηίδων συνεχίζεται και στο 2ο ημίχρονο.

Στο 49′ μπάσιμο από δεξιά της Καραντζίκου, παράλληλη σέντρα και για λίγο δεν προλαβαίνει η Κατσαούνου να πλασάρει σε κενή εστία.

Στο 53΄ η Κατσαούνου πλασάρει πάνω από την αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά η μπάλα περνάει άουτ πάνω από τα δοκάρια.

Στο 58΄ η Kocibelli αποκρούει την κεφαλιά της Κατσαούνου σε σέντρα της Οικονόμου, καθώς και το σουτ που επιχειρεί στο 63′.

Στο 65′ μεγάλη ευκαιρία για τις φιλοξενούμενες να διπλασιάσουν τα τέρματα. Σουτ της Κεραμίδα βρίσκει στο δεξί δοκάρι, η μπάρα περνάει παράλληλα μπροστά από την εστία του Ζωγράφου, χωρίς να προλάβει κάποια επιθετικός να την προωθήσει στο τέρμα.

Στο 67′ η μοναδική καλή επίθεση των γηπεδούχων, η Χάλαρη επιχειρεί σουτ, αλλά η Μπούκη με σωστή τοποθέτηση αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 77′ η Κατσαούνου αδειάζει την αντίπαλο άμυνα, αλλά η Kocibelli με γρήγορη έξοδο προλαβαίνει και αποκρούει.

Διαιτητές: Κωτσονούρη Μαρ. (Λακωνίας) -Βογιαντζιδακη Μαρ. (Πειραιώς), Ανδρέου Ελ. (Δυτ. Αττικής)

Α.Ε. ΖΩΓΡΑΦΟΥ : ( Ρέλλας Χαρ.) Kocibelli (Τ), Αδάμη, Ducellari, Δανέζη, Τόσκα, Πετρίδου, Σουλάκου,Πρωτόπαπα, Παπαγεωργίου, Χάλαρη (48′ Αρνοκούρου Σερδέμ), Gacutan.

ΝΗΡΗΙΔΕΣ: ( Τσικράς Νικ.) Μπούκη (Τ), Οικονόμου, Καραντζίκου, Πανάκη, Παπαγεωργίου, Μαστρογιάννη, Ανδρεοπούλου (85′ Ταταντζή), Νέλλα, Κεραμίδα (76′ Αγγελοπούλου), Κατσαούνου (85′ Μήτσου), Κούρτη (81′ Γκαρέλη)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button